Technopat ve Katı Kuralları

Technopat yönetimi abartıyor mu?

• Oy verenlerin toplamı
    128
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimsenin adima ozur dilemesini istemedim. O kendi karari, uygun buldugu sekilde davranmis. Ama siz boyle bir konu acinca o sayfada moderatorlere bir tek kufredilmedigi kaldi. Hic alakam olmayan, adini bile bilmedigim insanlar takintili olmakla sucladilar. Duyan da sitedeki tum mesajlari tek tek inceleyip 10 yil geriye ceza yazdigimi dusunecek. Siz sadece ekrana gelen mesajlari goruyorsunuz. Adam iki saat once icinde sinkaf dolu videoyla konu aciyor. Butun bunlari biz duzeltmekle ugrasiyoruz. Bir de kalkip bunlarla ugrasinca insan sinirleniyor tabii. Bunun is oldugunu, para karsiligi gelir icin yaptigimiz bile yazilmis. Buradan aldigim para asgari ucrete oranlarsaniz 1/15 falan. Gunde uc saatimi kendi isime ayirsam abartmiyorum o paranin 20-30 katini kazaniyorum zaten. Aldigim parayi da sokakta kedilere mama alirken kullaniyorum. Ki zaten o paranin kat be katini harciyorum farkli yardim kurumlarina. Bilseydim bu kadar sacma sapan seylerle ugrasacagimi hic ugrasmazdim. Baska bir konuda adama ceza veriyorsun. Yazdiginin hic bir sekilde Turkce ile ilgisi yok. Verdigin bir saat ceza. Adam bu aldigi ceza icin rapor aciyor. Actigi tek satirlik raporda bile 5 hata yapmis. Bunlarla ugrasiyorlar moderatorler "is" olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şahsi konuşacağım, moderatörlerin nelerle uğraştığını tahmin edebiliyor ve anlıyorum durumunuzu fakat bana karşı gösterdiğiniz tavır hiç hoş değildi. Size göre bir şeyi olmayabilir ama gördük ki çoğu kişi benimle aynı fikirdeydi. Ben zaten konunun kilitlenmesiyle birlikte olayı salmıştım açıkcası. Sizden tek ricam derdi öğrenmek olan kişiyle siz öğretmek istemiyorsanız iletişim kurmamanız, öğretmek isteyen öğretir siz görmezden gelin. Sizinle bir derdim yok, böyle bir olay yaşandığı için de üzgünüm çünkü tartışma seven birisi değilim. Bundan sonra uyarı alıp yaptığım yanlışı göremez ve doğrusunu öğrenmek istersem sizi etiketlemem(her ne kadar bir Süper Moderatör'ün üyeye bir şey öğretme konusunda böyle bir tavır göstermesini doğru bulmasam da). Hayatınızda başarılar.

Son düzenleme:
Madem durum böyle, moderatörlükten ayrılabilirsiniz. Kimse sizi orada zorla tutmuyor. Zorunuza gidiyorsa yapmamakta özgürsünüz.
Dediginiz gibi kimse zorla tutmuyor. Bu bir is, gelir kapisi ya da meslek degil. Teknoloji paylasimlari yapilan bir siteye kendi adiniza katkida bulunmak istiyorsunuz. Benim disimda farkli moderatorlere de surekli sikayetler geliyor. Tum moderatorlerden sikayet edecekseniz kim yapacak bu isi?

Dediginiz gibi kimse zorla tutmuyor. Bu bir is, gelir kapisi ya da meslek degil. Teknoloji paylasimlari yapilan bir siteye kendi adiniza katkida bulunmak istiyorsunuz. Benim disimda farkli moderatorlere de surekli sikayetler geliyor. Tum moderatorlerden sikayet edecekseniz kim yapacak bu isi?
Hocam Sosyal'e katkıda bulunmak için moderatör olmanız şart değil bu arada. :) Olmadan da oluyor o işler. Ha yönetimde sen olmazsın, yerine başka biri gelir o da halleder işleri mutlaka onu dert etme.

@MF @Tolga Samet Sevgili yöneticilerim, konum neden onaylanmadan silindi?
Eki Görüntüle 511582
Arkadaş hala uzatma peşinde. Özür dilemek varken neden hala kendinin haklı olduğunu ortaya atıyor? Ben de bir süre moderatörlük yaptım, evet hatalarım oldu ancak anında özür diledim ve hatamı düzelttim. İnat etmenin alemi yok, yanlışlık oldu ise özür dilenmelidir. Ancak arkadaş yerine Recep abi özür diledi. Hocam benden size tavsiye, boş verin. İş değil diyor ancak bu bir sorumluluk, eğer sorumluluğu biliyor ise bu da bir iş türü olacaktır. Sonuçta mecbur belirli saatlerde görevini yapmalı. Not: Yazılarımda herhangi bir hata yok, umarım sırf bu sözleri söyledim diye uyarı yemem.

Hocam Sosyal'e katkıda bulunmak için moderatör olmanız şart değil bu arada. :) Olmadan da oluyor o işler. Ha yönetimde sen olmazsın, yerine başka biri gelir o da halleder işleri mutlaka onu dert etme.
Dert ettigim falan yok. Ki ben sadece bir aydir moderatorluk yapiyorum. Katki derseniz ondan once zaten binbesyuz mesajim var. Sonucta 15 gun once kayit olmadim siteye. 🙃Moderator olduktan sonraki mesajlarima bakarsaniz sayinin cok dustugunu gorursunuz, maalesef vakit kalmiyor insanlarin hatalari duzeltmekten. Bu arada senli benli konusmayi da dogru bulmuyorum.
Arkadaş hala uzatma peşinde. Özür dilemek varken neden hala kendinin haklı olduğunu ortaya atıyor? Ben de bir süre moderatörlük yaptım, evet hatalarım oldu ancak anında özür diledim ve hatamı düzelttim. İnat etmenin alemi yok, yanlışlık oldu ise özür dilenmelidir. Ancak arkadaş yerine Recep abi özür diledi. Hocam benden size tavsiye, boş verin. İş değil diyor ancak bu bir sorumluluk, eğer sorumluluğu biliyor ise bu da bir iş türü olacaktır. Sonuçta mecbur belirli saatlerde görevini yapmalı. Not: Yazılarımda herhangi bir hata yok, umarım sırf bu sözleri söyledim diye uyarı yemem.
Evet, yaptiginiz moderatorluk hakkindaki konusmalari gordum. Hatalarinizdan sik sik bahsediliyor, merak etmeyin. Bu arada senli benli konusmak hos degil.

Gerçekten fikriniz olmadan benim 15 günlük üye olduğumu mu düşünüyorsunuz? Öyle gözükebilir şu an ama birkaç yıl önce 10000'e yakın mesajlı üyeydim ben. Hatta moderatörlük bile yapmıştım 6 aylık. Ama bunun bir önemi yok. Burada benim gözümde herkes eşittir. Mesaj ve beğeni sayın seni kıdemli bir üye yapmıyor maalesef. Bunu göz önüne alarak mesaj yazmanızı umuyorum bundan sonra.

Neyse konuyu başka yere çekmeye çalışmayın bence. Burada sonlandıralım.

Gerçekten fikriniz olmadan benim 15 günlük üye olduğumu mu düşünüyorsunuz? Öyle gözükebilir şu an ama birkaç yıl önce 10000'e yakın mesajlı üyeydim ben. Hatta moderatörlük bile yapmıştım 6 aylık. Ama bunun bir önemi yok. Burada benim gözümde herkes eşittir. Mesaj ve beğeni sayın seni kıdemli bir üye yapmıyor maalesef. Bunu göz önüne alarak mesaj yazmanızı umuyorum bundan sonra.

Neyse konuyu başka yere çekmeye çalışmayın bence. Burada sonlandıralım.
Katki yapmak diyorsaniz zaten siteye katkim var diyorum. Bu arada sizli konusmayi tercih ettiginiz icin de tesekkur ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı