Technopat ve Kuralları? (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım cevap burada bir yerlerde gizli olacak. :D Yalnız gerçekten daha önce hiçbir konuda bu kadar taze hesap görmemiştim. Ne yaptınız? Kısır gününde hadi linç partisi mi yapalım dediniz? :D
Bence cevap sizin saçma sapan yorum yapıp battığınızda nickinizi öne sürmeniz.

Ayrıca ben burada kimseyi linç etmiyorum ki dostum? Yazdıklarımı okursan en ufak bir hakaret falan göremezsin hatta direkt olarak @Recep Baltaş 'ın kişiliğine de bir laf etmedim sadece yazdıkları mesajların uygunsuz olduğunu dile getirdim.

Kısır partisi için de fazla gencim be abi bu sefer de sen günahımı aldın :D (34)

Hesabı eski olanlar banlanmaktan korkuyor olabilir mi?

Olabilir. Muhtemelen düzgün olanlar neden banlansın diyenler olacaktır ama ortada bir adaletsizlik ve moderatörlerin kurallara uymaması gibi bir durum var. Moderatörler bile kurallara uymuyorsa sebepsiz de ban atabilirler. (Bence)

Çift hesap ile gömmeye gelenler varsa erkekliklerine cok guzel laflar edebilirim. :D Çift hesap varsa bunun tespiti yönetime kalıyor zaten, biz ne yapabiliriz ki? Kimseye kanıtsız bir şey de diyemeyiz.
Hani iyi bir illüzyonistin gösterisine gidersin, yaptıklarının gerçek olmadığını bilirsin ama yaptıklarını kesin olarak yakalayıp şöyle yapıyor deyip kanıtlayamazsın ya, işte bu da ona benziyor. Bu arada yönetim çift olanları yakalayamıyorsa da çift hesap sayılmazlar, oynat Uğurcum diyorum. :D

@rathma Linç içinde olanlardan değilsin ki, öyle bir şey mi dedim? 15-16 tane 2019-2020 hesabından 11 tanesi şüpheli geldi, onu söyledim ve sen de onlardan biri değilsin. Ayrıca yanlış yorum yapıp battığımda neden kendi kullanıcı adımı öne süreyim? Burada ne rezilliklerim oldu, geçen gün konuştuğum konuyu unutup yanlış söylediğim şey de oldu hiçbirinde kuyruğumu kıstırıp gitmedim. Ortada bir hata varsa da hata bana aittir, hatamı kanıtlayan olduğunda kabul ettiğimi @Jira da dahil olmak üzere eski üyelerin neredeyse tamamı bilir.
Kısır partisi için de fazla gencim be abi bu sefer de sen günahımı aldın :D
Senin günahını almadım üzülme, 11 kişinin kaçının günahını aldığımı da bilmiyorum ama aralarında çiftler olduğundan eminim.

Son düzenleme:
Bu konuya istinaden @Recep Baltaş'ın kuralları değiştirip "Kuralları yetkililer istedikleri kadar esnetebilir. Buna karşı çıkmak kalıcı yasaklama sebebidir." diye bir madde ekleyebilir. Yani adamın buna yetkisi var. O yüzden her şeyi kafaya takma ve rahat ol, o kurallar sadece bir yazı. @Recep Baltaş'a sevgiler. 😄

Normalde cevap yazmazdım ama gene sinirlerime hakim olmadım. Yazdıklarımın Recep Baltaş ile alakası olmayacak.

Ben Irak Türküyüm. Osmanlı zamanında Arap denen sözde ırkın, Türk askerlerine yaptıklarını gören veya bilen birinden dinleme fırsatı bulsaydınız hak verirdiniz.

Kendileri soykırımın ötesinde, akla ve dini bile sığmayacak kadar vahşice işkence ettiler. Sırf bu yüzünden bu kin ve nefret güdenlerden biri benim.

Keşke, dedemin dedesinden öğrenip, anlatıklarını duysaydınız . Keşke Arap denen kırıntıların İngiliz'lerin gazına gelip, mezhep çatışmasına gittiklerini ve benim gibi nice insanın Türkiye, Azerbaycan vb. ülkelere bu nedenle göç ettiklerini bilseydiniz.

Dedemin çoğu kez dediği şey şu;

Araplar para için dini, yalakalık için petrollerini satar!

Sizin gibi biri için anlam ifade eder mi bilmiyorum ama kendini üstün ırk sanan Arap kırıntıları, hala bizimle ters düşüp sürekli önümüze taş koymaya çalışıyor. Her seferinde kınama, hakaret ediyorlar.

Kusura bakmayın ama;

Kendi öz yurdumda ben miyim garip?
Beni bir köşeye atan utansın.
Eğilmiyor diye, kurdu hor görüp,
İti el üstünde tutan utansın!
...

Bu kırıntılardan olsa olsa it olur!

KONUŞ BE ÜSTAD!

Bu konuya istinaden @Recep Baltaş'ın kuralları değiştirip "kuralları yetkililer istedikleri kadar esnetebilir. Buna karşı çıkmak kalıcı yasaklama sebebidir." Diye bir madde ekleyebilir. Yani adamın buna yetkisi var. O yüzden her şeyi kafaya takma ve rahat ol, o kurallar sadece bir yazı.

Öyle ölmez füze at:D.

Ülkede düşünce ozgurlugu o kadar geride ki adamlar Silivri'den tut konu neden onaylandı acaba diyecek kadar düşünmüş kara kara.

Arkadaşlar her doğru her yerde söylenmez diye bir soz var. Ayıya dayı demek gerekiyor bazen her ne kadar yanlış olduğunu adınız kadar bilseniz de. Maalesef çoğu kisi eleştirdiği şeylerin birebir aynısını şekil degistirerek yapıyor. En çok da beni sinirlendiren bu oluyor. Bunlara da cok guzel kilif bulabiliyorlar çünkü güç ve yetki sahibiler.

Ülkenin özeti iste, kasmayın. Intikam da soğuk yenir, bekleyin...

Bu konuya istinaden @Recep Baltaş'ın kuralları değiştirip "Kuralları yetkililer istedikleri kadar esnetebilir. Buna karşı çıkmak kalıcı yasaklama sebebidir." diye bir madde ekleyebilir. Yani adamın buna yetkisi var. O yüzden her şeyi kafaya takma ve rahat ol, o kurallar sadece bir yazı.
Hayır, yönetimden olan bir kişi kendi kurallarına uymuyorsa bunu başkalarından beklememeli. Konuyu açan arkadaş ile aynı fikirdeyim, Recep ile benzer şeyleri düşünüyorum ama koydukları kurallara uyup bu şekilde kendi yetkisini kullanmamalı.

Şimdi bazı arkadaşların kafaları yanmıştır, ne diyor bu değişik diyordur açıklayayım. Din ile ilgili Recep ile benzer görüşlerim var sadece onun kadar sivri köşelerim yok. Ancak bir yöneticinin kendi yetkilerini bu şekilde kullanıp başkalarından kendisinin uymadığı kurallara uymasını beklemesini doğru bulmuyorum.

Benim dikkat çektiğim konu ayrı, şüpheli çift hesaplarla bu işe girişmeyip kendi hesaplarınızla yorum yazmanız. Bakın ben ya da @Jira asıl hesaplarımızla yönetimin yaptıklarını eleştiriyoruz, siz de benzerini yapın bir zahmet.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı