Technopat'a Neden Üye Oldunuz?

Öncelikle selam. Technopat'ı herkes ayrı bir hikaye için açmıştır. Çoğumuz sosyalleşmek için çoğumuz yardım istemek için. Ve bunun gibi benzer olaylar. Mesela ben sistem toplamak için açmıştım. Merak ettiğim siz neden açtınız? Ve bu sıralamayı yapar mısınız?

1. Technopat'a katılma nedeni.

2. Technopat'a 10 üzerinden puan verin?/10

3. Technopat içerisinde yapmayı en sevdiğiniz şey.

4. en sevdiğiniz üye.

5. Technopat'ta sevmediğiniz özellik nedir?

Bunları kendinize göre yazabilirsiniz. Benimki henüz belli değil. Belirlediğim zaman yazacağım.
İyi sosyaller.

Not: Hepsini cevaplamak zorunda değilsiniz. Ekleme yapabilirsiniz.

1-inceleme yazmak için.
2-8/10
3-inceleme yazmak.
4-yok
5-moderetörler çoğu işini kötü yapıyor.

1. Apple servisiyle alakalı soru sormak için katıldım

2. Technopat'a 10 üzerinden 6 veririm herhalde

3. Konu dışı konuları okumak

4. Dizi film kültürüne sahip her üyeyi seviyorum

5. Hesabı anonimleştirmeye ya da silmeye izin vermeyen bana göre gereksiz ve saçma kural olması.

1- Aslında itiraf edeyim ben 2 yıllık Technopat üyesiyim. Bu benim yan hesabım. Aradan çok zaman geçtiği için inşallah ban atmazlar :) Ana hesabımı açarken üye olma sebebim sanırım virüsle ilgili bir şeydi. Güvenlik kategorisine konu açmıştım.

2- 9/10

3- Konu dışı konu içi, eğlenmek. Saygı çerçevesi içinde insanlarla tartışmak, kısaca her türlü konularda gezmek.

4- Bu karar çok zor olacak. 1 kişi en sevdiğim üye olamaz. Unuttuğum kişiler olursa şimdiden kusura bakmayın.

@521071 @Prime777 @333365 @ZesuN @Motionless IN White @Yszuf @Olga666 @Dutchman @518679 @Aurora1 @Mirza Kaplan @Phanzox @513252 @ErrorCorrection Evet bunlar benim en sevdiklerim.

5-Bayağı vardı ama şimdi nedense aklıma gelmiyor.
Bence kaldırın ilk cümleyi. Biri raporlasa gidersiniz.

@518679 O kadar da her şeyimi ifşa etmeyeyim hocam. O gizli kalsın :) İnşallah da, bence sıkıntı olmaz ya. Aradan zaman geçti çünkü bayağı. Yani inşallah biraz insaflı olurlar. Daha çoklu üyeliğe bulaşmam zaten. Ki ana hesabımın şifresini e-mailini bile hatırlamıyorum. Eski sistemde kaldı o hesap.

Öncelikle selam. Technopat'ı herkes ayrı bir hikaye için açmıştır. Çoğumuz sosyalleşmek için çoğumuz yardım istemek için. Ve bunun gibi benzer olaylar. Mesela ben sistem toplamak için açmıştım. Merak ettiğim siz neden açtınız? Ve bu sıralamayı yapar mısınız?

2. Technopat'a 10 üzerinden puan verin?/10

4. en sevdiğiniz üye.

5. Technopat'ta sevmediğiniz özellik nedir?

Bunları kendinize göre yazabilirsiniz. Benimki henüz belli değil. Belirlediğim zaman yazacağım.
İyi sosyaller.

Not: Hepsini cevaplamak zorunda değilsiniz. Ekleme yapabilirsiniz.

1- can sıkıntısı.
2- 6/10 kurallar çok katı.
3- dandik program kullananlara open Source optimize edilmiş daha iyi programları önerme.
4- henüz rastlamadım.
5- Insanlarin sanki aklı yokmuş gibi boş yere 👎 butonuna basması.

Son düzenleme:
@518679 O kadar da her şeyimi ifşa etmeyeyim hocam. O gizli kalsın :) İnşallah da, bence sıkıntı olmaz ya. Aradan zaman geçti çünkü bayağı. Yani inşallah biraz insaflı olurlar. Daha çoklu üyeliğe bulaşmam zaten. Ki ana hesabımın şifresini e-mailini bile hatırlamıyorum. Eski sistemde kaldı o hesap.
Sıkıntı etmenize gerek yok. Mecburiyetten açmışsınız. Bende ilk katıldığımds öyle bir şey yaptım 1 saatlik timeout yedim.

2. Technopat'a 10 üzerinden puan verin ?/10

4. En sevdiğiniz üye.

5. Technopatta sevmediğiniz özellik nedir.

İyi Sosyaller.

NOT: Hepsini cevaplamak zorunda değilsiniz. Ekleme yapabilirsiniz.
1) Bilgisayarımda sorun olmuştu başka konulardan cevap bulmuştum sonra ilgimi çekti üye oldum.
2) 6/10
3) Yok
4) Yok
5) Çok saçma kuralları var(yazım kuralları vb.), moderasyon ekibi pek iyi değil(örneğin aynı konunun belki 5 kere açılmasına rağmen hala daha aynı konuya onay vermeye devam ediyorlar[t launcher olayı gibi]).

1- RFID kapı kartına para vermemek için oyun alanı kartını nasıl RFID kart olarak kullanacağımı öğrenmek için kaydolmuştum ve konu açmıştım. Halen konuya cevap yok. :D Oyun alanı manyetik kartını RFID kapı açma için kullanma
2- 7/10
3- Konulara mesaj yazmak, başka ne olabilir ki? :D
4- En sevdiğim üye yok, üyeler var. Bunlar;
  • @363652 (Beni Linux'la tanıştıran kişidir kendisi.)
  • @388526 (Gazeteci veya siyasetçi olmazsa/olmadıysa şaşırırım.)
  • @fermaNga (T*Launcher desteklemeye devamke. :D)
  • @Silinen üye (Discord'ta kazara herkese ping atmaktır. :/)
  • @ModArt Levon (ModArtPC Forum'da samimiyetiyle beni kendisine çekmiştir.)
  • @Prime777 (Windows konularının olmazsa olmazıdır kendisi.)
  • @592041 (Yabancı olması ama Türkçe'yi inanılmaz iyi konuşmasıyla beni etkilemiştir.)
  • @I Am Bunny.exe (Türkçe yazım kurallarına Türk üyelerden daha iyi uymasıyla beni etkilemiştir.)
  • @Umut Nas (İtinayla ROM atılır.)
5- Gereksiz mesajın uyarı/ban sebebi olması ve GIF özelliğinin bir türlü gelmemesi

@513252 @ErrorCorrection Evet bunlar benim en sevdiklerim.
Çok sağolun, adamsınız.

2. Technopat'a 10 üzerinden puan verin ?/10

4. En sevdiğiniz üye.

5. Technopatta sevmediğiniz özellik nedir.

İyi Sosyaller.

NOT: Hepsini cevaplamak zorunda değilsiniz. Ekleme yapabilirsiniz.
1) Globaldeki en iyi Forum sitesi olduğunu düşündüğüm için katıldım, diğer Forum siteleri genelde tek bir konuya odaklanmış oluyorlar.
2) 7/10
3) Saçma konuların mizahını yapmak.
4) Sevdiğim şeyleri sıralamakta pek iyi değilim, ben de en sevdiğim üyelerden bahsedeceğim: @333365 @Carl CJ Johnson @fermaNga @pwleredal
5) Özellik sayılmaz ama moderatörlerin raporları incelemeden kabul etmesi büyük bir sorun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı