Technopat'ın Sempatikliği

Evet, cok sempatiktir Technopat. Mesela biraz once bir arkadasa elimde fazla bulunan termal macundan biraz gondermek istedigim icin Discord adresimi yazdim. Malum ne yapsin adam ev adresini foruma mi yazsin yani? Hemen cezayi yapistirmislar, boyle basit islere bile cozum bulunamiyor bu forumda cunku cok sempatik. Nazi Almanya'si kivaminda.
 
Technopat köklü bir forum ve ileriye yönelik her insanın sorununa cevap verebiliyor. Ancak bu forumların gerçek değeri, tam anlamıyla o kitlenin konuştuğu sohbetin kalitesine bakar. Yani burayı değerli kılan, buraya değer ekip, biçenlerle oluyor.
 
Ben hayatımda hiçbir foruma bağlı kalma ihtiyacı duymamıştım. Genelde sorumu sorar cevabını alır giderdim. Burada ise forumda zaman geçirmeyi seviyorum. En büyük katkı tabii moderatörlerin. Haketmediğim uyarıyı almadım. Bir de gerçekten teknolojiyi iyi bilen çok insan var forumda ve aktifler. Çözümlenemeyen sorun azdır diye düşünüyorum.
 
Kendim pek yaşamasam da (ara ara giriyorum) üyelerin arasında gayet samimi fikir alışverişleri dönebiliyor. Ayrıca muhabbetler saygı çerçevesinde yürüdüğü için ister istemez güzel bir ortam oluşuyor.

Bazen bazı şeylere anormal sert tepki gösterenler oluyor, ama şahsen onların olması da yazdığımı iki defa düşünmeme sebebiyet veriyor.
 
Böyle bir şey söz konusu bile değil, hata varsa düzenleme yapıyoruz. Söylediğiniz şey aklıma az çok bir şeyleri getiriyor, yetkililerin mesajında hata olunca sabırsızlıkla birden fazla kez rapor gönderenler var, o durumda uyarı almaları normal.
Üyeler yanlış yazınca uyarı, ceza alıyor. Moderasyon ekibi çok defa konu başlığını anlamsiz şekilde düzenliyor, harf hatası yapıyor, eksik harf kullanıyor. Ceza aliyor mu, uyarı alıyor mu? Kişiye göre muamele yoksa ben de bir şey bilmiyorum!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir şey söz konusu bile değil, hata varsa düzenleme yapıyoruz. Söylediğiniz şey aklıma az çok bir şeyleri getiriyor, yetkililerin mesajında hata olunca sabırsızlıkla birden fazla kez rapor gönderenler var, o durumda uyarı almaları normal.

Emre Bey, sitede yönetici konumundasınız. Her şeye hakim ve forumda adalet olduğuna emin olmak istersiniz haliyle. Fakat bilmediğiniz veya gözünüzden kaçan şeyler olabilir, oluyor. Gereksiz yere verilen birden fazla cezanın kaydı elimde mevcut. Ben neredeyse otuzuma yakın bir insanım. Bu tür olaylar birden fazla kez başıma gelince en sonunda dayanamadım ve bir mail attım. Kime attığımı az çok tahmin ediyorsunuzdur. Konuyu, benim mesajlarımı ve verilen cezaları inceledi ve beni haklı bulup cezalarımı geri çekti. Bu dediğim birden fazla kez oldu. Mail atmak benim için her ne kadar son seçenek olsa da, yediğimiz haksız cezalardan dolayı sesimizi duyuramıyoruz burada. Bunu yaşayan sadece ben değilimdir eminim. Yediğimiz ceza için raporlamayı kullanınca rapor yasağı, konu açmaya çalışınca silinen konularımız ile karşı karşıya kalıyoruz. Biz de son çare 14 yaşında çocuk gibi gidip gereken yerlere forumda yapılanları şikayet ediyor ve haklı bulunuyoruz. Naçizane tavsiyem yönetiminizle konuşmanız, onları biraz daha sağduyulu ve anlayışlı olmaya davet etmenizdir. Gerekiyorsa ekibinizi değiştirmenizdir. Zira daha önce de söyledim yine söylüyorum yönetimden gelen bu tür davranışlar insanı sosyale karşı soğutuyor.
 

Geri
Yukarı