Bir bakmışsın sabah olmuş.Genelde gündüz, gece de ayrı bir havası oluyor.![]()
Bir bakmışsın sabah olmuş.Genelde gündüz, gece de ayrı bir havası oluyor.![]()
Onda sorun yok sağlıklıyım yoksa.Ben onu yapmanın verdiği bacak ağrısını kastetmiştim.![]()
O portakal şimdi de nasıl suludur var yaOnda sorun yok sağlıklıyım yoksa.
Tek sorun şu dönemde evde limon gibi portakal olması en sevdiğim meyve gözlerimin önünde duruyor ama yiyemiyorum.
Herhalde limon portakala evrimleşmek istemiş sonuunda bu çıkmış.![]()
Yiyemiyorum suyuna 3 çorba kaşığı şeker at etkisi yok.O portakal şimdi de nasıl suludur var yaNiye yemiyorsunuzki bence bir portakaldan zarar gelmez.
Size küsmeden gömün onu benceYiyemiyorum suyuna 3 çorba kaşığı şeker at etkisi yok.
En son yediğimde ekşi o kadar fazlaydı ki dilim uyuştu.![]()
Ölsün diye yanlarına 3 yıl önceden kalma çürük portakal mı atsam.Size küsmeden gömün onu bence![]()
Resmen katliam yapacaksınız gece gece sakin olunÖlsün diye yanlarına 3 yıl önceden kalma çürük portakal mı atsam.![]()
Doğru söylüyorsunuz ama insan sevdiği zaman da daha verimli olabilir.Ne fark eder? Önemli olan vaktini burada insanlara faydalı olarak geçirebilmen![]()
Seve seve yaparız da link kırık.Anketlerime beklerimtalep azaldı ama yenileri gelecek. Yakındır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.