Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boş verin bence 5 TL'ye CD alıp orijinal oyun aldığını sanan insanlara ne deseniz yaranamazsınız belirli bir fiyatın üstündeki oyunları crack oynamak zorunda gibi bir şeyyiz maalesef en yakın örneği kim 13 yıllık warbanda 88 TL verir ki?

Boş verin bence 5 TL'ye CD alıp orijinal oyun aldığını sanan insanlara ne deseniz yaranamazsınız belirli bir fiyatın üstündeki oyunları crack oynamak zorunda gibi bir şeyyiz maalesef en yakın örneği kim 13 yıllık warbanda 88 TL verir ki?

Kim verir ki o kadar para?

Son düzenleyen: Moderatör:

Zamanında ucuza alan tayfa çok şanslı :D iyi ki almışım

Bende korsan oyun oynuyorum ama eskisi kadar fazla değil artık bende korsan olarak varsa varsa GTA V, Half-Life 1, 2 serisi, SpinTires oyunları mevcut. Neredeyse bütün oyunlarım Epic Games ve ya Steam'da. Alıyorum oyunları artık geçende ETS 2'yi de aldım indirimdeydi iyi denk geldi o zamana.

Geliştirici olmadan anlayacağını düşünmüyorum bu kafadaki insanların.

Forum içindeki en saçma tartışma olabilir bu korsan ve orijinal meselesi. İsteyen korsan hallede işini, isteyen orijinal ile. Ne diye yargılayıp duruyorsunuz birbirinizi anlamıyorum. Biri sana zıt fikrini söyleyince hemen ne, nasıl yaparsın gibi düşünce bulutlarınız klavyenize dolu gibi yağıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı