Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korsana tepki veren arkadaşlara sesleniyorum haklısınız fakat herkesin maddi imkanı olmayabilir 500TL'lik oyunu asgari ücretle zar zor geçinen birisi nasıl alabilir baba parası yiyip oradan buradan korsana destek yok diyenleri tekme tokat dövesim geliyor.

Toprak hocam? Ne zaman GTA 5 mobil hileli APK gelir.

Abartıdan kastığınız nedir? Ha tabii, piyasada olmayan oyunlar için olan destekleri falan saymıyorum.

Crack kullanımı Doğu Avrupa'da çok mevcut zaten. Herkes Avrupa'yı süper bir yer görüyor...

Bu yüzden oyun firmaları bizzat yatırım yaptıkları ülkelerdeki oyuncu kitlelerinden bile böyle muamele görürken Türkiye'ye gram destek vermedikleri halde üstüne üstlük oyunlara ödediğimiz para birim farkının bu kadar yüksek olmasına rağmen Türk oyuncularının korsan oyun kullanıyor diye suçlanmaları saçmalıktan başka bir şey değildir.

Sebebi ne peki korsan oynayanların? Zaten korsan oynayana laf eden yok ama sen orijinal oynayana laf edemezsin ve korsanı da savunamazsın. Yani kullan ama savunma. Çünkü çalmanın savunulacak yanı yok.

Herkes senin gibi düşünüp ben korsan oynayınca firma batmaz derse ne olur sence?

Korsan oynayanların büyük çoğunluğun sebebi aynı maddi imkansızlık ama parası olup korsan oynanayın ben babasını döviyim.

Toprak hocam? Ne zaman GTA 5 mobil hileli APK gelir.
1665517351650.png

@Xeon Haswell Dökmek zorunda değilsin. Bedava veya düşük fiyatlı oyunlar da var.
Nasıl gidip herkes 2000 TL'ye ayakkabı alamıyor azıyla yetiniyor, oyunda da o şekil davranması gerekir. Bu benim düşüncem. Paran yoksa oynama yani. Ben bilgisayarımı aldığımdan beri korsan kullanmadım. Barış Özcan'ın deyimiyle de bu zinciri kırmayı düşünmüyorum. God of War, Marvel Spiderman Remastered oynamak istediğim oyunlar ama oynamıyorum çünkü param yok.
Kanka iyi misin? Oyun hakkında konuşuyoruz sen pahalısını değil ucuzunu al diyorsun? Ucuz God Of War nerede var? Roblox Linki falan atar şimdi boş ver.

Korsan oyun gerçekten berbat bir şey neredeyse her korsan indirdiğim oyunda sorun çıkıyor ama bir oyuna maaşımın 4/1 vermek istemiyorum bende orijinal oyun oynamak isterim hem daha kolay indirmek için hem de sorun yaşamamak içi fakat fiyatlar çan sıkıcı

Kanka iyi misin? Oyun hakkında konuşuyoruz sen pahalısını değil ucuzunu al diyorsun? Ucuz God Of War nerede var? Roblox Linki falan atar şimdi boş ver.

Arkadaş zaten savunduğu şeyin temeli bile yok ya. God of War konsola özel bir oyun olarak çıktı. Yıllarca konsolda kaldı satacağı kadar sattı ve sonra PC'ye çıktı. Bu oyun yeni bir oyun bile değil. Demiyorum ki kimse almasın falan ama firma zaten para içinde yüzüyor. Ekstra para kazanmak için portladılar oyunu yeni oyun çıkana kadar. Zaten pazarlama taktiği olarak konsol kullanıcılarına yalan söylediler. Bu oyunlar konsola özel olarak çıktı sattı satacağı kadar baktılar artık satmıyor PC tarafına çıkarmaya başladılar. Bir PC oyuncusu olarak bu benim işime geliyor ama firmaların ne kadar iki yüzlü olduklarını buradan görebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı