Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama biz şimdi gidin korsan oynayın mı dedik affedersin korsan konu açan birini sokakta görseler dövecek forumlardakiler kiminin durumu yok korsan oynuyor diye adamın 7 ceddine sövmeyin anlayışlı olunun demek istiyoruz konuda aylardır.
Korsana karşı olan herkes kaçak maç/film/dizi izliyordur zaten, fazla abartıyorlar.

Yiyorsa 500-600 liraya orijinal alsınlar.

500-600 TL oyun al da görelim o zaman. Veya Microsoft'un 5000 TL'ye sattığı lisans anahtarını al da görelim. Öyle konuşması kolay.
Sadece şu oyunlar 1000 liradan fazla yapıyor. Oldu mu? Kaldı ki COD MW2, The Last Of Us gibi oyunlarda eklenecek.

Dosya Ekleri

• IMG_20230114_095714.jpg
    IMG_20230114_095714.jpg
    124,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20230114_095731.jpg
    IMG_20230114_095731.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20230114_095752.jpg
    IMG_20230114_095752.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 32
Retail keyler orijinal değil mi?🤔 Orijinal diye aldım ben...
Keylerde sıkıntı yok ama çalıntı dedikoduları dönüyordu sağda solda ne kadar doğru bilmiyorum. Fakat keyler başarıyla çalışıyor, Microsoft'un herhangi bir yaptırımı da yok bu konuyla ilgili.

Ama biz şimdi gidin korsan oynayın mı dedik affedersin korsan konu açan birini sokakta görseler dövecek forumlardakiler kiminin durumu yok korsan oynuyor diye adamın 7 ceddine sövmeyin anlayışlı olun demek istiyoruz konuda aylardır.
Valla hocam ben de korsan oynayanlardan çok şikayetçiyim, ama korsan oynadıkları için değil. Korsan oynamayanları aşağıladıkları için, orada burada çok görüyorum "xx oyuna bu kadar para veren şöyledir" tarzı tavır sergileyenleri. Hem suçlu hem güçlü yani korsan oynayan arkadaşlar, parası olmayan korsan oynasın lafım yok da gelip de burda "aa ezikler siz para mı verdiniz ben beleşe oynuyorum :p" tavırlarına girmesin yani ayıp yahu.

Sadece şu oyunlar 1000 liradan fazla yapıyor. Oldu mu? Kaldı ki CoD MW2, The Last of Us gibi oyunlarda eklenecek.

Sen alabiliyosun tamam bende alabiliyorum o oyunların çoğu bende de var ya bende korsan oynamıyorum ama korsan kullanan birini sanki annenize kız kardeşinize kötü bir şey yapmış gibi suçlamayın üstüne gitmeyin diyoruz.

Keylerde sıkıntı yok ama çalıntı dedikoduları dönüyordu sağda solda ne kadar doğru bilmiyorum. Fakat keyler başarıyla çalışıyor, Microsoft'un herhangi bir yaptırımı da yok bu konuyla ilgili.

Vallahi hocam ben de korsan oynayanlardan çok şikayetçiyim, ama korsan oynadıkları için değil. Korsan oynamayanları aşağıladıkları için, orada burada çok görüyorum "xx oyuna bu kadar para veren şöyledir" tarzı tavır sergileyenleri. Hem suçlu hem güçlü yani korsan oynayan arkadaşlar, parası olmayan korsan oynasın lafım yok da gelip de burada "aa ezikler siz para mı verdiniz ben beleşe oynuyorum :p" tavırlarına girmesin yani ayıp yahu.

Onları sokakta görsem döverim.

Bazıları konuya sadece korsana destek yok demek için geliyor. Bir şey bildikleri de yok.

Sen alabiliyosun tamam bende alabiliyorum o oyunların çoğu bende de var ya bende korsan oynamıyorum ama korsan kullanan birini sanki annenize kız kardeşinize kötü bir şey yapmış gibi suçlamayın üstüne gitmeyin diyoruz.

Onları sokakta görsem döverim.

Gelmiş yiyorsa dekont atın diyor. O cevabı vermeyim de ne diyeyim ben bu adama?
Gidip 1000 liralık oyunu alamamalarını anlarım ama 100-150 liralık oyunları (o oyunu kaldıracak sistemi varsa) herkes alabilir.

Yiyorsa 500-600 liraya orijinal alsınlar.

500-600 TL oyun al da görelim o zaman. Veya Microsoft'un 5000 TL'ye sattığı lisans anahtarını al da görelim. Öyle konuşması kolay.
Hocam atar yaptınız biraz beni diğer konularda görmüşsünüzdür. Ben o kadar pahalı şeyleri alamayanlar korsan kullanabilir demişimdir bir konuda, yazmasam bile benimle aynı fikirde olan kişinin mesajına beğeni atmisimdir hem ben mesajda gidin orijinal alın demedim mesajınız saçma olmuş.

Dostum bu iş şöyle, sen parasını vermediğin telefonu alıyor musun? Hayır.
Bu şeye benziyor, güvenlik olmasa sen teknoloji mağazasındaki her ürünü çalarsın o zaman.
Ama şu da var. Sen gidip belki daha ucuza veya beleşe bulabileceğin şeyi daha pahalıya alır mısın?

Desteklemeyenler ödesin lisans parasını kullanalım programları :D. Korsana destek yok diyenlerin sadece gövde üstünde boş ağırlık taşıdığını düşünüyorum. Çünkü beyin yok sadece kemik taşıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı