Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1. çoçuğa GTA 5'i ben oynatmadım kuzenim ya hani hep yanında olamam.
2. sanki sen küçükken GTA oynamadın ben daha anaokuluna giderken GTA Vice City oynuyordum.
Bu düşünceyle devam et. Biz yanlış yaptık diye onlar da yapsın dimi? Sonuçta bu bir suç, korsan oynaması da suç. Ayrıca 1. cümlede belirttiğin şey umurumda değil, gördün ailesine bildir.

Abi bizim insanımız öncelikle cebindeki parayı çok değerli görmeyi bırakmalı, o an o paraya ihtiyacı vardır, eve harcama yapması gerekir bunlar ayrı mevzu. Ama forumda her geçen gün daha fazla "bir oyuna 100₺'den fazla para mı verili yahu?!" diyenleri görüyorum. 100₺'nin herhangi bir değeri var mı günümüzde bunu sormak lazım, bence hiçbir değeri yok çünkü.

60$'dan satışa çıkan güncel oyunların 100₺ yani sadece 5$ olmasını beklemek hayalperestliktir. Artık bir oyuna 200₺ verilmez devirlerini geçeli aylar yıllar oluyor ancak insanlar bunun farkında değil. Bunu her yerde söylüyorum ve her söylediğimde de tepki alıyorum ama doğruya doğru, oyunlar hala daha en erişilebilir eğlence araçlarıdır ülkemizde. Daha geçen hafta arkadaşlarımla kamp yapmak istedim örneğin ve kamp masraflarını hesaplayınca vazgeçtik, oyun fiyatları diğer eğlence yöntemlerinin yanında bedava kalır o kadar söyleyeyim.

1. çoçuğa GTA 5'i ben oynatmadım kuzenim ya hani hep yanında olamam.
2. sanki sen küçükken GTA oynamadın ben daha anaokuluna giderken GTA Vice City oynuyordum.

O sırada şirket:
Allah'ım ne yapacağız battık biz şirketi kapatmalıyız.
Kanka suan "Minecraft" oyununu orijinal oynayanlar kadar korsan oynayanlarda var ve bu Mojang için büyük kayıp.

1000tl bir oyuna verilir mi? Verebilen vardır ama herkes veremiyor.
Parası olupt, KORSANA DESTEK YOOOK, demek kolay. Ya orijinal oyunu alacak paran olmasaydı.
Şimdiki oyunların fiyatları çıldırdı ve daha da çıldıracak. Ayrıca Türkçe dil desteğini bile çok görüyorlar. Bir de fiyatı 1000 küsür TL.
Korsana hayır ama bu fiyata ve dil desteği yoksa bana saygısı olmayan bir şirkete benim neden saygım olsun? Diye de sorabilmeliyiz.
İngilizce öğren yauvvv, demeyin benim ana dilimde, ALTI ÜSTÜ ALT YAZI DESTEĞİ, ülkemizde bu işle uğraşan gruplar var bunlar biraz para verse bu şirketler zaten çevirip sana dosyayı verecekler, sen şirket olarak bunu dahi yapmıyorsun ee biz de burada senin korsan oyunlarına karşı duralım, bu hak mı?
Arkadaşlar oyun az satılıyor falan demeyin, hiç satılmasa 10bin kopya da mı satılmıyor? Bu 10 bin kişiyede saygıları yok anlamına gelmiyor mu?

Hala korsan oyun olayı abartılıyor mu ya 😃 parası olan Steam'den alır parası olmayan korsan indirir bu kadar. Ama parası olan adam korsan indirirse saçma olur.
Ekmek değil su değil bu. Parası olmayan oynamaz olur biter. O oyunlar binbir emekle yapılıyor. Emek verenlere ayıp değil mi?

1000tl bir oyuna verilir mi? Verebilen vardır ama herkes veremiyor.
Parası olupt, KORSANA DESTEK YOOOK, demek kolay. Ya orijinal oyunu alacak paran olmasaydı.
Şimdiki oyunların fiyatları çıldırdı ve daha da çıldıracak. Ayrıca Türkçe dil desteğini bile çok görüyorlar. Bir de fiyatı 1000 küsür TL.
Korsana hayır ama bu fiyata ve dil desteği yoksa bana saygısı olmayan bir şirkete benim neden saygım olsun? Diye de sorabilmeliyiz.
İngilizce öğren yauvvv, demeyin benim ana dilimde, ALTI ÜSTÜ ALT YAZI DESTEĞİ, ülkemizde bu işle uğraşan gruplar var bunlar biraz para verse bu şirketler zaten çevirip sana dosyayı verecekler, sen şirket olarak bunu dahi yapmıyorsun ee biz de burada senin korsan oyunlarına karşı duralım, bu hak mı?
Arkadaşlar oyun az satılıyor falan demeyin, hiç satılmasa 10bin kopya da mı satılmıyor? Bu 10 bin kişiyede saygıları yok anlamına gelmiyor mu?
1000TL normal bir fiyat, eğer 50 dolardan çıkıyorsa oyun ki %90 öyledir. Oyun güzelse almazsın, güzelse alacaksın. Adamlar o oyunu bedavaya yapmıyor ki bedavaya versin. Bunu oyun firmalarına değil ekonomiyi bu hale getiren adama söyleyeceksin.

1000TL normal bir fiyat, eğer 50 dolardan çıkıyorsa oyun ki %90 öyledir. Oyun güzelse almazsın, güzelse alacaksın. Adamlar o oyunu bedavaya yapmıyor ki bedavaya versin. Bunu oyun firmalarına değil ekonomiyi bu hale getiren adama söyleyeceksin.
Ben ne diyorum sen ne yazıyorsun. Hadi kolay gelsin sana.

Kafede 2 kahve içip 150 TL bayılacağıma üstüne ekler oyun alır yüzlerce saat oynarım. Bu devirde ''200 TL üstü verilmez'' kafasından vazgeçmek lazım. 200 TL dediğiniz şey 1 paket sigara yanına 2 kahve üstüne birde tatlı ediyor fazlası etmiyor. Dışarı çıkıp 1 ana yemek, 1 içecek ve 1 tatlıya geçen gün 320 TL bayıldığımı hatırlıyorum oda orta standartlarda bir mekanda yani. Bunları totalde öğütmem 1.5 2 saatimi aldı fazlasını değil. Korsanı kesinlikle desteklemiyorum bu bir gerçek fakat argüman sunarken mantıklı argümanlar sunun.

Kafede 2 kahve içip 150 TL bayılacağıma üstüne ekler oyun alır yüzlerce saat oynarım. Bu devirde ''200 TL üstü verilmez'' kafasından vazgeçmek lazım. 200 TL dediğiniz şey 1 paket sigara yanına 2 kahve üstüne birde tatlı ediyor fazlası etmiyor. Dışarı çıkıp 1 ana yemek, 1 içecek ve 1 tatlıya geçen gün 320 TL bayıldığımı hatırlıyorum oda orta standartlarda bir mekanda yani. Bunları totalde öğütmem 1.5 2 saatimi aldı fazlasını değil. Korsanı kesinlikle desteklemiyorum bu bir gerçek fakat argüman sunarken mantıklı argümanlar sunun.
Bak bu da mantıklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı