Tehdit ediliyorum

Ha bir de ekleme yapayım bu benim tamamen kişisel görüşümdür. Bir insan ret yemesine rağmen kızın yanında olmaya devam ediyor ise o arkadaşlık olmuş olmuyor. Sürdürme çabası oluyor. Kız büyük ihtimal tehdit ettiği kişiyi daha çok sevmiş klasik kız işte keko falan havalı demiştir. Neyse okulda insan mı yok gidip başkasıyla takılacak mecbur. Zaten kızdan da ret yemiş. Yememiş olsa anlarım da yemiş. İkinci olarak kızın hiç mi ağzı yok bu nasıl arkadaş benim arkadaşımı sen niçin tehdit ediyorsun diye niye bir şey diyemiyor? Böyle arkadaş mı olurmuş? Bizimkilerden birisi laf yese biz peşini bırakmıyorduk. Kız ise kurtulayım der gibi iş yapmış çekilmiş.

Bu durumda özel avukatla mahkemeye vermeli konu sahibi davadan sonuç almazlarsa daha yüksek mahkemelere dava taşınmalı.

Yine oldu dostum çok komiksin. Polisin ciddiye bile almadığı olayı mahkeme mi ciddiye alacak? Cinayet olsa serbest kalıyor diyorum ve diyorsunuz. Kendinizle çelişiyorsunuz.
 
Kardeşim 80'li yıllarda mı yaşıyorsun olmadı pala çeksin balta çeksin? Bıçakla intikam almaya gelir ne demek ya hiç mi gören olmayacak. Bizim burada ters tipte gözükeni bile arıyorlar direk varsa da doğru götürüyorlar. Yıl 2022 ve arkadaş ara sokak hariç caddede oturuyor ise o kadar kişinin içinde asla bir çocuk bunu yapmaya da yemez. Daha babasına korkudan karşı bile çıkamayan çocuk bıçak çekecekmiş erkekliğe bak canım ya hahaha :D.

amirim school yönünden bıçakla pusuya düşürüldüm.

"Babasına korkudan karşı bile çıkamayan çocuk bıçak çekecekmiş erkekliğe bak" derken ki erkeklik babaya karşı çıkılabilirse gibi bir anlam oluşmuş.
 
Konuyu detaylı bir şekilde aileme anlattım, yarın okul çıkışında babamla birlikte çıkacağım, birkaç arkadaşıma da söyledim onlar da yanımda olacak. Olay büyürse vs. de konuyu emniyete taşıyacağım.

Katiyen polise git veya dava aç. Bu tip çocuklar kendi başına uğraşabileceğin çocuklar değil. Sen onu dövsen bile ertesi gün 30 kişi gelip sana zarar verecekler. Bunların hayatta tek vasfı arkadaş edinip mağara adamı gibi birilerine saldırmak. Kesinlikle hukuka başvur. Forumdaki karamsar kardeşlerimizin anlattığı kadar vasıfsız değil polislerimiz. O çocuk polisin P'sini duysa eteği tutuşacak zaten. Bir de çok özel değilse isimleri sansürleyip konuşmayı buraya atabilir misin gerçekten merak ediyorum.
Bunlar, biraz da telefonda konuşmuştuk açıkladım ama anlamamayı tercih etti.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20220929_230157.jpg
    IMG_20220929_230157.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20220929_230130.jpg
    IMG_20220929_230130.jpg
    150 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Konuyu detaylı bir şekilde aileme anlattım, yarın okul çıkışında babamla birlikte çıkacağım, birkaç arkadaşıma da söyledim onlar da yanımda olacak. Olay büyürse vs. de konuyu emniyete taşıyacağım.


Bunlar, biraz da telefonda konuşmuştuk açıkladım ama anlamamayı tercih etti.
Aman tanrım adam tam bir bela tehlikenin içinden gelmiş tehlikenin ta kendisiymiş acaba polisin karşısında da profil fotoğrafındaki kılıcı çıkarır mı?
 
Baya bir şeyler yazılmış. Şöyle söyleyeyim kendi yorumum, gençlik hevesinin verdiği bir anlık gaflet ile hayatlarını 4 duvar arasında geçiren milyonlarca insan var. Günümüzde ki sözde aşklar, hele ki lise yıllarında hiç bitmeyecek sanılır. Ama bu aşkların yüzde 95'i ortalama olarak 3-5 ay da biter en iyimser şekilde 😅 Bu sanıyorum erkekler de daha çok oluyor, biriyle sevgili olunca 'hayatımın sonuna kadar benim bu kız, benim namusum, kimseye laf ettirmem' düşüncesi. Hepsi boş. Hele ki lise yıllarında sevgili olup da ilerde evlenen insan sayısı milyon da kaçtır merak ediyorum. Başını derde sokmaya değmez güzel kardeşim benim, böyle insanlarla yüz göz olma. Konuyu en temiz şekilde çözüp böyle olaylara bulaşmamanı öneririm. Tek tabanca takılırsan kafan her zaman rahat olur 🥹
 

Geri
Yukarı