Tehdit edilmek

S3rkân özel

Femtopat
Katılım
21 Ocak 2021
Mesajlar
0
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Bundan neredeyse 2 ay önce bir sosyal medya platformu üzerinden tehdit edildim. O kişi beni illegal işler yapmakla suçluyordu. Ve dava açacağını söyledi. Çok samimi bir insandım kendisi ile bunu söyledikten sonra çok büyük bir şok geçirdim. Hâlâ etkisinden çıkamadım tam 2 ay oldu. Hâlâ endişeleniyorum. Beni platform üzerinden ekleyip tehdit etmeye devam ediyorlar. Doğru mu yoksa yanlış mı hiç bilmiyorum. Kime danışacağım konusunda emin değilim.
Bir tarafım mantıklı düşünüp kimseyi mağdur etmedin kim neden dava açsın diyor. Diğer tarafım ise çok endişeli.
Sizce ne yapmalıyım aranızda bu işlerden anlayan var mı?
 
Boş tehdit sadece, seni korkutmak istemiştir büyük ihtimal. Korkulacak bir şey yok.
 
Durup dururken dava açacağını söylememiş olsa gerek, aranızda geçen olay ne bilmiyorum fakat ne şikayet edeceğini ne de dava açacağını düşünmüyorum, boş tehdit savurup korkutmaya çalışmış sadece.

Kendisini biraz olsun tanıyorum. Tartışma yaşadığı insanlara: Bak şu kadar yıl yicen bu kadar yicen diyordu. Fakat hiçbir şey olmadı.
 
Kendisini biraz olsun tanıyorum. Tartışma yaşadığı insanlara: Bak şu kadar yıl yicen bu kadar yicen diyordu. Fakat hiçbir şey olmadı.
Boş verin gitsin, düşünmeye bile gerek yok, boş tehdit savuran, bilgisayar başından ayrılmayan bir şahıs sanırım, yarın bir gün avukatın birine çatsın da kaç yıl yiyeceğini görsün :D
 

Geri
Yukarı