Tek PC ile kârlı mining yapılır mı?

tBom23

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Benim bir sorum olacak. Arkadaşımın 2060 6 GB ROG STRIX Gaming ekran kartı ve i7 10. nesil işlemcisi var ve bugün 24 saat bile kazım yapmadan ayda 1000TL kazanacağını söylüyor. Bana pek inandırıcı gelmedi. İşi tam anlamıyla bilen biri bilgilendirirse sevinirim.

İşlem gördüğü borsadan işlem yapacağınız borsaya göre çevirmeniz gerekiyor da ondan...

Neredeyse hemen hemen aynı oluyor, arada 100, 200 TL'lik bir fark oluyor. 26 TL ise, 25 TL oluyor. Buna takılmaya gerek yok bence.

Whattomine, Cryptocompare gibi siteler daha doğru çeviriyor.

Neredeyse hemen hemen aynı oluyor, arada 100, 200 TL'lik bir fark oluyor. 26 TL ise, 25 TL oluyor. Buna takılmaya gerek yok bence.

Whattomine Cryptocompare gibi siteler daha doğru çeviriyor.
Yanlış veyahut doğru çeviri diye bir şey yok ki ortada, işlem gördüğü borsada o kripto paranın değeri neyse ona çeviriyor hepsi yani MDEX'de 1 dolar = 1 Eth ise Coinbase'de 1.5 dolar = 1 Eth ise Kriptom, Whattomine gibi sitelerde bu borsalardan hangisinden alıyorsa veriyi ona göre çeviriyor kısaca. (Tabi benim yazdığım değerler temsili, belirtmeye gerek yok ama yanlış anlaşılma olmasın.)

O bir eklenti hocam.
Mining işine girmenizi önermem çünkü büyük bir bütçe ister. Yani bütçeden kastım 2060 gln kazarsınız. 1K elektrik ücreti gelir.

Böyle diyenleri takmayın onlar işi yapmıyor yada yapmayı bilmiyor.

Şu rehberi okuyun, sonrasında bilip bilmeden konuşmazsınız.
15 tane RTX 2060 7/24 çalışırsa gelir o fatura.

1000 TL kazanamaz fakat 500-600 TL'ye ulaşabilir belki.
31 MH/s üzerinden hesaplandığında 1000 TL'ye çok yakın bir rakam çıkıyor.

Herkese iyi akşamlar. Benim bir sorum olacak. Arkadaşımın 2060 6 GB ROG STRIX Gaming ekran kartı ve i7 10. nesil işlemcisi var ve bugün 24 saat bile kazım yapmadan ayda 1000TL kazanacağını söylüyor. Bana pek inandırıcı gelmedi. İşi tam anlamıyla bilen biri bilgilendirirse sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211108-212633_Chrome.jpg
    Screenshot_20211108-212633_Chrome.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 150

Technopat Haberler

Geri
Yukarı