Teknik servis tamir süresi 20 günü aşarsa nasıl bir hak talep edilir?

Emreghn

Hectopat
Daha fazla  
PC toplandı bir sene kadar oldu yeni ekran kartı eklettim. Eklendikten sonra sıvı soğutucu ısındığından dolayı işlemci RAM servise gönderilmiş. 28 Haziran'da 20 günü aştıgı için nasıl bir yol izlerim yenisi ilie takas ihtimalim var mı?

PC toplandı bir sene kadar oldu yeni ekran kartı eklettim. Eklendikten sonra sıvı soğutucu ısındığından dolayı işlemci RAM servise gönderilmiş. 28 Haziran'da 20 günü aştıgı için nasıl bir yol izlerim yenisi ilie takas ihtimalim var mı?

20 iş gününü geçtiyse THH'ye başvurup mağduriyetiniz için tazminat talep edebilirsiniz. Gerisi onların insafına kalmış.

Benim bildigim urununuz olana kadar 20 gunu gecerse size aynı üründen vermeleri gerekiyor.

PC toplam ekran kartı hariç toplandı tüm parçalar Vatan PC'den alındı montajda yeni bir ekran kartı kendilieri montaj yapıldı ertsi günde PC sıcaklık uyarısı verdi vatana götürdüm sıvı soğutucu işlmeci RAM servise gönderildi dendi bu güne kadar hiç geri dönüş yapılmadı.

PC toplam ekran kartı hariç toplandı tüm parçalar Vatan PC'den alındı montajda yeni bir ekran kartı kendilieri montaj yapıldı ertsi günde PC sıcaklık uyarısı verdi vatana götürdüm sıvı soğutucu işlmeci RAM servise gönderildi dendi bu güne kadar hiç geri dönüş yapılmadı.

Keske yenilerini veya para iadesi isteseydin.

Dostum 20 gün değil 20 iş günü yani 1 haftada 5 iş günü bulunmakta 20 iş günü de 1 aylık bir süreye tekabül etmekte.
28 Temmuz'dan sonra gecikmeye giriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı