Teknobiyotik'de trojan

Evet. Güvenlik seviyesini maksimuma çektim.
Hangi ürün? Kırmızı ile işaretlediğim yere tıklayıp resmini buradan paylaşın.
kaspersky.JPG

Sonra da, kırmızı ile işaretlediğim yerin solundaki çarka tıklayın, ayarları yönete basıp ayarları geri yükle deyin.

Screenshot_2020-06-23 Teknobiyotik(1).png

Kaspersky'nin arama motorunda yeşil tiklemesi garip. Zararlı varsa ve bu doğrulandıysa kırmızı çarpı işareti göstermeli.

Ücretsiz sürüm olduğu için olabilir.
Uygulama sürümü ve veritabanı sürümlerimiz aynı. Web antivirüsü bulunuyor mu sizde? Ben KIS kullanıyorum arama motorunda aratınca değil ama siteye girince uyarı veriyor. Ücretsiz sürüm olduğu için olabilir dediğin gibi.

@Murat5038 istediği raporu paylaşabilirsiniz. :)

Kaspersky'nin arama motorunda yeşil tiklemesi garip. Zararlı varsa ve bu doğrulandıysa kırmızı çarpı işareti göstermeli.
:) Site zararlı değil zaten içeriğinde zararlı hareket var. Güveni zannettiğin sitede gördüğün gibi zararlı çıkabilir. Güvenilmeyen sitede de sorun yaşamama ihtimalin var.
Bu yüzden AV kullanın diyoruz, görmediğiniz böyle zararlılar gizlenebiliyor. Ayrıca Yandex değil de Google motorundan bir kontrol edin.

Ayrıca Yandex değil de Google motorundan bir kontrol edin.
Ettim.
1592935277284.png

1592935226653.png

Gördüğünüz gibi yeşil tikler burada da var. Kaspersky Protection yanlış bilmiyorsam zaten AV olmadan çalışmıyor.
En azından şu yeşil tikleri kırmızı yapsalar AV kullananlar siteye girmekten kaçınmış olurlardı diye dedim. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı