Temiz kilo almak için yiyebilecek yemekler nedir?

Biliyorum hocam, çeşitli tatlılarda kullanıyor hatta. Ben size bu formda mı tüketiyorsunuz demiştim. Yoksa lapa halinde mi yiyorsunuz?

-a154837bfd2a-a7489110-b384-4741-a61e-f5cc92ab4111.jpg

Biliyorum hocam, çeşitli tatlılarda kullanıyor hatta. Ben size bu formda mı tüketiyorsunuz demiştim. Yoksa lapa halinde mi yiyorsunuz?

Eki Görüntüle 1760177

Hocam lapa halinde yiyorum kilo almak için yiyorlar genelde bende o yüzden başladım kako yulafı ekstra tadı güzel olsun diye ben ekledim.

Herkese iyi sosyaller 3aydan beri fitnessle uğraşıyorum boyuma göre kilomun az olduğunu fark ettim yağlamadan nasıl temiz bir şekilde kilo alabilirim?

Eğer yağ oranın düşükse tatlılar hariç ne bulursan yiyebilirsin. Alman gereken kalori üstüne çıkmadan tabi bulk yapacaksın sanırım. Kilo almak istediğine göre. Boy ve kilo yazarsan daha da yardımcı olabilirim sana.1 yıldır vücut geliştirme ile uğraşıyorum bende kirli beslenerek bulk yaptım halen de yapıyorum ama korkulacak kadar kötü değil.Yağ oranımda düşük değildi üstelik.Şuan 95 96 arası gidip geliyorum boyum 180 1 sene daha bulkta kalıp 110 kiloyu zorlayacağım ardından definasyon.

Hocam lapa halinde yiyorum kilo almak için yiyorlar genelde bende o yüzden başladım kako yulafı ekstra tadı güzel olsun diye ben ekledim.

Pirinçunu yemende sakınca yok normal pirinçten besin olarak farkı yok ben de tğketiyorum bu sporu yapan çoğu kişi tüketiyor zaten.

Eğer yağ oranın düşükse tatlılar hariç ne bulursan yiyebilirsin. Alman gereken kalori üstüne çıkmadan tabii bulk yapacaksın sanırım. Kilo almak istediğine göre. Boy ve kilo yazarsan daha da yardımcı olabilirim sana. 1 yıldır vücut geliştirme ile uğraşıyorum bende kirli beslenerek bulk yaptım halen de yapıyorum ama korkulacak kadar kötü değil. Yağ oranımda düşük değildi üstelik. Şu an 95 96 arası gidip geliyorum boyum 180 1 sene daha bulkta kalıp 110 kiloyu zorlayacağım ardından definasyon.

Hocam 183 boy 73 kgyim bir 80 82 olup sonra kütle koymaya çalışacağım. Neden yağsız beslenmek istiyorum çünkü yağlanacağım definasyona falan girmek zorunda kalacağım kolay yoldan temiz besinden 6 7 kg alarak yağsız bir şekilde kütle koyacağım.

Hocam 183 boy 73 kgyim bir 80 82 olup sonra kütle koymaya çalışacağım. Neden yağsız beslenmek istiyorum çünkü yağlanacağım definasyona falan girmek zorunda kalacağım kolay yoldan temiz besinden 6 7 kg alarak yağsız bir şekilde kütle koyacağım.

6 7 kg temiz kütle koyarsanızda yağlanacaksınız bir miktar size tavsiyem kilonuz uygun girin bulka ister dirty bulk kirli besinlerle, ister clean bulk temiz besinlerle çıkın 90'a kadar bulk yapın ama hızlı kilo almayın mesela ayda 1 1.5 kg ideal yoksa çok gereksiz yağlanırsınız sonra definasyon yaparsınız emin olun yağ yakmak kilo almaktan daha kolay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı