Ben bu sıcaklık değerlerini undervolt işlemi yapılı şekilde alıyorum. Bu en başından beri böyleydi. Sıcaklığın 95 dereceye kadar çıkması oynadığım oyundaki popülasyonun aynı alanda olmasıyla alakalı. Oyun akışında aldığım sonuçlar başından beri aynıydı. Ben sıcaklık sorunumu servise de bildirdim fakat servisin uyguladığı macun sonucu sıcaklıklarım daha da yüksekti. Ben tüm macunları aynı değerlerde aynı oyunlarla test ederek deneyimledim. Sıcaklık konusunda shin-etsu benim açımdan hiç iyi bir macun değil ama ilerleyen zamanlarda pumpout yaşatmayan tek macun diyebilirim. Forumdaki tüm i7-9750H işlemci konularına baktım ve bu işlemciyi ağır yüklerde 70-80 derece arasında çalıştırabilecek hiçbir laptop tanımıyorum. Termal macunu uygulayalı 2 hafta oldu ve ben herhangi bir pumpout yaşamadım. Bu sıcaklıklar 6w/mk gibi bir değeri göze aldığımızda benim için çok mutluluk verici. Ben sıcaklık meselesini kafaya takmayı bıraktım artık. Kargoyu hangi firmanın getirdiğini bilmiyorum. İmza almadan sadece paketi yollayıp gittiler.