Termal macun pumpout effect

  • Konuyu başlatan gen2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1B
  • Görüntüleme 72B

gen2

Megapat
Katılım
7 Aralık 2019
Mesajlar
9.544
Makaleler
1
Çözümler
66
Merhaba arkadaşlar Predator Helios 300 laptop sahibiyim ve stok termal macunu yakın bir zamanda kuruduğu için CM MasterGel maker ile değiştirdim. Değişim sonrası sıcaklıklarda 15 dereceye yakın bir düşüş yaşadım ve çok memnun oldum. Ancak maalesef bu mutluluk uzun sürmedi işlemden bir ay sonra sıcaklıklar 5 derece ve artı 2 hafta sonra bir 5 derece daha arttı. Pumpout'dan etkilenmemek için viskozitesi fazla olduğu için MasterGel maker tercih etmiştim ancak pratikte istediğim sonucu alamadım. Macun tavsiyesi (laptopta denenmiş ve pumpout yaşanmamış) veya durumla ilgili herhangi bir fikri olan arkadaşlar hoş geldiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
4 aydır kullanıyorum işlemci ekran kartı ve macbook pro da kullandım işlemcide ısı değerlerinde değişme olmadı, ekran kartında 4 ayda maximum 1 derece yükseldi derece 4 ay öncesine göre macbook pro da değerleri güzeldi sonrasında sıvı metale geçtim macbook üzerinde.
Hocam Macbook işi bozar, bu konuya dahil edilmesi doğru değil apple cihazların.

20 gr malzeme içi yukarıda yazmıştım 8-10 defa yeter gibi.


ptm7950yi şu linkten aldım ben

Hocam hangi shipping yöntemini seçmemiz lazım?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2023-01-13-00-55-30-631_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-01-13-00-55-30-631_com.android.chrome.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 29
İşlemcide ısınma konusunda değerlerde değişiklik olmadı 4 ayda belki max 1 derece fark etmiştir ama ekran kartında aynı testte 1-2 derece fark oldu o da belki ortam sıcaklığından olmuşur.
 

Ürünü kullandım ve harika sonuçlar var bence sıvı metal kullanmayacaksanız bu mükemmel bir çözüm ve kondaktivitesi çok iyi akma olmuyor.
Macbook pro dışında hangi cihazda kullandınız? Kullanalı ne kadar oldu? Şu an aynı cihazda kullanmaya devam ediyor musunuz?
 
Ben e packet ile aldım. Diğerleri pahalı. Pay latter shipping seçince de yine e packet a verecek ve bu defa kargoyu çıkarmadan kargo parasını göndermeni isteyecek. E packet en mantıklısı gibi.
Teşekkür ederim hocam.


Aferin hocam gerçekten 70 sayfa mesaj var helal olsun nasıl çözdünüz ya... Sizin gibi insanlar oldukça ülkemiz çok daha ileriye gidecektir eminim buna.
 

Geri
Yukarı