Sürprizbozan The Witcher 3'te Yennefer ve Triss Geralt'ı odasına çağırıyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çok doğru düşünüyorsunuz. Birden fazla kez beğenebilsem daha fazla beğenirdim mesajınızı. Triss'i sevenler genelde kitapları okumayanlar oluyor. Sevilecek bir yanı olmadığı bariz. Erkek organı için yapmayacağı şey olmayan bir kestane tanesi.

Oyunu oynadınız mı acaba?
Kitapları okudunuz mu acaba?

Çok doğru düşünüyorsunuz. Birden fazla kez beğenebilsem daha fazla beğenirdim mesajınızı. Triss'i sevenler genelde kitapları okumayanlar oluyor. Sevilecek bir yanı olmadığı bariz. Erkek organı için yapmayacağı şey olmayan bir kestane tanesi.

Kitapları okudunuz mu acaba?

Dostum konu kitap için mi açılmış? Güzel okumanızı tavsiye ederim. Yennefer oyunda Geralt'a hiçbir yardımı dokunmayan hep karşı olan vasıfsız biri.

Dostum konu kitap için mi açılmış? Güzel okumanızı tavsiye ederim. Yennefer oyunda Geralt'a hiçbir yardımı dokunmayan hep karşı olan vasıfsız biri.
Dostum konu Yennefer'in Geralt'a yardımları için mi açılmış? Güzel okumanızı tavsiye ederim. Triss oyunda Geralt'ı yatağa atmaktan başka bir şey yapmayan, bu yüzden hep onun fikirlerine katılan vasıfsız biri.

Tam tersi olmalıydı.

Oyuna göre konuştuğumuzda Triss bence Geralt'ı daha fazla seviyor bence. Her durumda yanında olan bir karakter. Yen ise Geralt'ı sevsede yanında değil. Bencilce davranışlarıyla hep uzaklarda. Ayrıca Triss daha anaç bir karakteristik yapıda.

Bu arada Yen'in güzelliğini nasıl kazandığını unutmamak gerek. Doğuştan güzel bir karakter değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı