Tiroid ilaçları kilo verdirir mi?

Çünkü pencereden atlamak da merdivenden inmek de aynı yere çıkar. Ama pencereden atlamak daha hızlıdır ve daha zararlıdır. Doğal yollarla kilo vermek yerine hormon ilacı kullanmak da aynı mantık.

Doğal yolları maalesef içinde bulunduğum koşullar yüzünden uygulayamıyorum özgürce hareket edemiyorum o yüzden böyle daha pratik yollara başvuruyorum.

Doğal yolları maalesef içinde bulunduğum koşullar yüzünden uygulayamıyorum özgürce hareket edemiyorum o yüzden böyle daha pratik yollara başvuruyorum.
Özgürce hareket edememek ne demek bilmiyorum ama kilo vermek için hormon ilacı kullanmak ne pratik ne de akıllıca. Sağlığından olabilirsin.

Benim belirttiğim ilaç yavaş çalışan tirodidi hızlandırmak için yani kilo verme ihtimali yüksek olan ilaç.

Troitlerin sıkıntısız ise sakın ama sakın kilo için ilaç alma troitlerin zaten olması gereken durumdadır ekstradan kilo için hızlandırmak demek ilerleyen süreçte durumu kansere bile cevirebilir sakın ama sakın böyle bir şey yapma.

Şu zayıflama shakelerinden içenlerle dalga geçiyordum ama daha beteri varmış. Zayıflamak için hormonlarını bozmaya değer mi cidden.

Sen dahiliyeye gitsen ve bu şekilde derdini anlatsan. Sence sana o ilacı verir mi?
Eğer az çalışıyorsa zaten doktor verir git kan testi yaptır öyle kullan ihtiyacın yoksa kullanma lütfen.

Ya kedi dostum benim doktor vermez ama lazım olduğu zaman hazırda dursun belki içerim falan zaten ömür boyu icecek değilim belirli bir zaman sadece.

Troitlerin normalden fazla veya yavaş çalışması bile zaten tehlikeli bir durum sen bunu elinle yapmak istiyorsun kusura bakma belki kilo verirsin ama giden sağlığın asla geri gelmez.

Özgürce hareket edememek ne demek bilmiyorum ama kilo vermek için hormon ilacı kullanmak ne pratik ne de akıllıca. Sağlığından olabilirsin.

Belki işe yarar internette okuduğuma göre işe yarıyor muş ve sağlığı tehdit eden bir şey yokmuş.
Özgürce hareket edemiyorum dediğim evde yaşadığım kişilere spor diyet yapıyorum diyemem gerek yok der izin vermez.

Belki işe yarar internette okuduğuma göre işe yarıyor muş ve sağlığı tehdit eden bir şey yokmuş.
Özgürce hareket edemiyorum dediğim evde yaşadığım kişilere spor diyet yapıyorum diyemem gerek yok der izin vermez.

Sağlığı tehdit eden bir şey yok mu :D :D dostum kusura bakmada okuduğun sayfaları hızlıca terk et yediğin öğünleri azalt günde yarım saat yürü sana yeter.

Levotiron gibi tiroid ilaçları kilo verdirir mi? Ne kadar verdirir? Ya da nasıl verdirir?
(Klişe olarak "ilaç kullanma zararlı, spor diyet yap" falan yazmazsanız sevinirim sadece soruya cevap vermeye özen gösterin teşekkürler.)
Öneri istemiyorum falan yazmışsın ama umutsuzlukla seçtiğin yol daha cahilce.

Oysa tek gereken neyin sana kilo aldırdığını ve nasıl yersen kilonun yavaş yavaş geri kaybolacağını bilmek:

Soru sorabilirsin, daha ayrıntılı, neyin ne olduğunu ve oluyorsa tatlı krizleriyle nasıl baş edebileceğini yazarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı