TLauncher virüs mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kodları atabilir misiniz hocam? Yazılımdan anlayan birisi inceler bu forumda.

Bende birkaç yıldır kullanıyorum fakat Launcher'ı güncelledikten (son gelen güncellemeden önceki versiyon.) Birkaç gün sonra, Discord hesabıma Amerika'dan giriş yaptılar. Virüsün bu güncellemede insanların cihazına işlediğini düşünüyorum. Dikkatli olmanda fayda var. Appdata>.minecraft>save klasörünün içerisindeki dünyaları kopyalayıp yeni bir Launcher yüklemeni öneririm.
Launcher girmeye çalıştı diye birşey yok. Koskocaman internette sanki sadece malûm Launcher girmeye çalışıyor.

1 yıllık Discord Nitro şu anda 99,99 dolar.

Virüs Windows'un göremeyeceği bir şekilde tasarlanmış.

Benim bildiğim bir kanıt var: Oyunun kaynak kodlarında virüs açık bir şekilde kendisini gösteriyor ama bunlar ortaya çıkınca, Launcher güncelleme getirdi. Güncelleme notlarında: Artık Java'yı kendi sitelerinden değil Java'nın kendi sitesinden indirildiğinden bahsettiler.

Virüs Windows'un göremeyeceği şekilde tasarlanmış ancak benim bildiğim kadarıyla gerçek koruma devre dışı bıraktığında ekrana koskoca uyarı yazısı gelir onu da gizledilerse bir şey diyemem.

Bulmuşlar bir tane kod ekran görüntüsünü hani böyle havalı duruyor, yeşil renkli yazılar falan, e tabii bunu görünce 11-14 yaş arası kişiler etkileniyor. Arkada da gizemli fon müziği vesaire derken anında sorgusuz, sualsiz inanıyorlar destekliyorlar hatta o kişi için foruma kaydolup buranın kalitesini düşürüyorlar.

Hocam virüs var mıdır yok mudur bilmem ancak kuzenim indirdi TAA 1 yıl önce ne bilgisi çalındı ne bir şeyi virüs yoktur ancak içiniz rahat olsun diye gerekenleri yaparsınız eğer kuzenimin pcsinde virüs cıkarsa anında buraya gelirim virüsün ne kaynaklı olup olmadığını beraber araştırırız.

Dediğiniz Launcher'ı yıllarca kullanan birisi olarak söylüyorum. Bunların hepsi yalandır. Şu an sistemim yüzünden kullanamasam da hala dediğiniz Launcher'ı kullanan arkadaşlarım var ve ne onların ne de benim bilgisayarıma virüs bulaştı. Şu an arkadaşlarımın da benim bilgisayarım da gayet iyi durumda. (çalışır anlamda iyi, bilgisayarımın sistem özellikleri kötü.) Böyle saçmalıklar iftiradır inanmayınız.

Tersine mühendisler T-Launcher'i rahatlıkla kullanıyorlar, içinde virüs olsa bile Java uygulamarı arşiv olarak inşa edildiği için sizler göremezsiniz. Stabil sürüm olarak kabul edilen nerdeyse değiştirilmemiş hashleri aynı olan Java indirmeleri gayet normal bir olay. Siz siz olun yalan yanlış bilgilerle hareket etmeyin.

Uygulama temizdir her şeyi yaptık kuzenle gayet de sağlıklı sıcaklık değerleri çalınan hesapta yok.

Bence viruslu. Çünkü Yuukrp'un yaptığı videoya bakılacak olursa kodlar vs. apaçık ortada. Bende baktım bu kodlara aynı kodlar var içerisinde. Arkadaşlarım ile konuştuk onlarda aynı şeyi söylediler, bilgisayarlarına format atacaklarını ve TL Legacy'e geçeceklerini bana söylediler. Şu anda kurdum deneyeceğim denedikten sonra sizinle paylaşırım. İyi günler.

Bulmuşlar bir tane kod ekran görüntüsünü hani böyle havalı duruyor, yeşil renkli yazılar falan, e tabii bunu görünce 11-14 yaş arası kişiler etkileniyor. Arkada da gizemli fon müziği vesaire derken anında sorgusuz, sualsiz inanıyorlar destekliyorlar hatta o kişi için foruma kaydolup buranın kalitesini düşürüyorlar.
Yanlış anlama, bil diye söylüyorum oyun ve virüs kodları, normal İngilizce dilinde herkesin bildiği ya da filmlerde/dizilerdeki gibi yeşil renkteki 01 kodlar akmıyor. Beyaz yazı rengi ile yazılıyor ve yazılanlar orada duruyor. Daha önce yazdıklarını da okudum. Birazda olsa Unity Hub üzerinden yazılım işine de girdim. Evet yeni bir Technopat hesabım var ama daha önceden Technopat'tan bir çok şey araştırdım ve ilk defa bu konu üzerine hesap açtım. Hesabın yeni olması, benim ya da bir başkasının deneyimsiz olduğunu göstermez. Sadece ön yargıda bulunup insanlara yanıt vermişsin. Virüs olduğuna dair somut (5 duyu organı ile algılanabilen şeye denir.) kanıtlar var. Bu kanıtlara yok demeden önce araştırıp bulabilirdin. Evet kanıt yalanda olabilir ama ben kendimi garantiye almak istiyorum. Herkes bildiğini yapsın.

Yanlış anlama, bil diye söylüyorum oyun ve virüs kodları, normal İngilizce dilinde herkesin bildiği ya da filmlerde/dizilerdeki gibi yeşil renkteki 01 kodlar akmıyor. Beyaz yazı rengi ile yazılıyor ve yazılanlar orada duruyor. Daha önce yazdıklarını da okudum. Biraz da olsa Unity Hub üzerinden yazılım işine de girdim. Evet yeni bir Technopat hesabım var ama daha önceden Technopat'tan birçok şey araştırdım ve ilk defa bu konu üzerine hesap açtım. Hesabın yeni olması, benim ya da bir başkasının deneyimsiz olduğunu göstermez. Sadece ön yargıda bulunup insanlara yanıt vermişsin. Virüs olduğuna dair somut (5 duyu organı ile algılanabilen şeye denir.) Kanıtlar var. Bu kanıtlara yok demeden önce araştırıp bulabilirdin. Evet kanıt yalanda olabilir ama ben kendimi garantiye almak istiyorum. Herkes bildiğini yapsın.

Nasıl yani hash değerlerinin aynı olması virüslü olup olmadığı ile ilgili bir kanıt sağlamıyor mu? Eğer öyleyse haklısınız. Bir de hocam ben genel olarak gördüğümü dile getirdim elbette istisnalar olabilir fakat hiçbir şey bilmeden sadece ölürcesine malum YouTuber'ı destekleyeni de çok gördüm. Genel olarak konuştum. Zaten orada sizin isminizden bahsetmedim fark ederseniz. Bunu yapan kişilere söyledim siz yapmıyorsanız başım gözüm üstüne ve ben de araştırdım. Bazı hocalar forumda Launcher'ın indirdiği Java ile orijinal Java'nın hash değerlerini karşılaştırmışlar oda aynı çıktı. Virüs var diyenler zaten farklı Java indiriyor diyorlardı oda yalanlanmış oldu. Yine de özür dilerim sizi kırdıysam.😕

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı