Hamza Eren
Hectopat
Kodları atabilir misiniz hocam? Yazılımdan anlayan birisi inceler bu forumda.
Launcher girmeye çalıştı diye birşey yok. Koskocaman internette sanki sadece malûm Launcher girmeye çalışıyor.Bende birkaç yıldır kullanıyorum fakat Launcher'ı güncelledikten (son gelen güncellemeden önceki versiyon.) Birkaç gün sonra, Discord hesabıma Amerika'dan giriş yaptılar. Virüsün bu güncellemede insanların cihazına işlediğini düşünüyorum. Dikkatli olmanda fayda var. Appdata>.minecraft>save klasörünün içerisindeki dünyaları kopyalayıp yeni bir Launcher yüklemeni öneririm.
1 yıllık Discord Nitro şu anda 99,99 dolar.
Virüs Windows'un göremeyeceği bir şekilde tasarlanmış.
Benim bildiğim bir kanıt var: Oyunun kaynak kodlarında virüs açık bir şekilde kendisini gösteriyor ama bunlar ortaya çıkınca, Launcher güncelleme getirdi. Güncelleme notlarında: Artık Java'yı kendi sitelerinden değil Java'nın kendi sitesinden indirildiğinden bahsettiler.
Bulmuşlar bir tane kod ekran görüntüsünü hani böyle havalı duruyor, yeşil renkli yazılar falan, e tabii bunu görünce 11-14 yaş arası kişiler etkileniyor. Arkada da gizemli fon müziği vesaire derken anında sorgusuz, sualsiz inanıyorlar destekliyorlar hatta o kişi için foruma kaydolup buranın kalitesini düşürüyorlar.
Adam zaten kanıt olarak video atmış.
Bence viruslu. Çünkü Yuukrp'un yaptığı videoya bakılacak olursa kodlar vs. apaçık ortada. Bende baktım bu kodlara aynı kodlar var içerisinde. Arkadaşlarım ile konuştuk onlarda aynı şeyi söylediler, bilgisayarlarına format atacaklarını ve TL Legacy'e geçeceklerini bana söylediler. Şu anda kurdum deneyeceğim denedikten sonra sizinle paylaşırım. İyi günler.Değil.
Yanlış anlama, bil diye söylüyorum oyun ve virüs kodları, normal İngilizce dilinde herkesin bildiği ya da filmlerde/dizilerdeki gibi yeşil renkteki 01 kodlar akmıyor. Beyaz yazı rengi ile yazılıyor ve yazılanlar orada duruyor. Daha önce yazdıklarını da okudum. Birazda olsa Unity Hub üzerinden yazılım işine de girdim. Evet yeni bir Technopat hesabım var ama daha önceden Technopat'tan bir çok şey araştırdım ve ilk defa bu konu üzerine hesap açtım. Hesabın yeni olması, benim ya da bir başkasının deneyimsiz olduğunu göstermez. Sadece ön yargıda bulunup insanlara yanıt vermişsin. Virüs olduğuna dair somut (5 duyu organı ile algılanabilen şeye denir.) kanıtlar var. Bu kanıtlara yok demeden önce araştırıp bulabilirdin. Evet kanıt yalanda olabilir ama ben kendimi garantiye almak istiyorum. Herkes bildiğini yapsın.Bulmuşlar bir tane kod ekran görüntüsünü hani böyle havalı duruyor, yeşil renkli yazılar falan, e tabii bunu görünce 11-14 yaş arası kişiler etkileniyor. Arkada da gizemli fon müziği vesaire derken anında sorgusuz, sualsiz inanıyorlar destekliyorlar hatta o kişi için foruma kaydolup buranın kalitesini düşürüyorlar.
Yanlış anlama, bil diye söylüyorum oyun ve virüs kodları, normal İngilizce dilinde herkesin bildiği ya da filmlerde/dizilerdeki gibi yeşil renkteki 01 kodlar akmıyor. Beyaz yazı rengi ile yazılıyor ve yazılanlar orada duruyor. Daha önce yazdıklarını da okudum. Biraz da olsa Unity Hub üzerinden yazılım işine de girdim. Evet yeni bir Technopat hesabım var ama daha önceden Technopat'tan birçok şey araştırdım ve ilk defa bu konu üzerine hesap açtım. Hesabın yeni olması, benim ya da bir başkasının deneyimsiz olduğunu göstermez. Sadece ön yargıda bulunup insanlara yanıt vermişsin. Virüs olduğuna dair somut (5 duyu organı ile algılanabilen şeye denir.) Kanıtlar var. Bu kanıtlara yok demeden önce araştırıp bulabilirdin. Evet kanıt yalanda olabilir ama ben kendimi garantiye almak istiyorum. Herkes bildiğini yapsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.