Toshiba Satellite S70-A-11E Mac os x Mavericks Kurulum Sorunu

Still waiting for root device hatası usb bellekten okuma hatasıdır genellikle. Önce basit çözüm, usb belleği tam o hatada çıkarıp yeniden takın veya girişi değiştirin.
Olmadı npci=0x2000 -v -f UseKernelCache=No cpus=1 komutlarıyla deneyin.

Still waiting for root device hatası usb bellekten okuma hatasıdır genellikle. Önce basit çözüm, usb belleği tam o hatada çıkarıp yeniden takın veya girişi değiştirin.

Hemen deniyorum..

Edit:Malesef durum aynı..

Edit:Başka bir usb ile aynı yöntemleri tekrar deneyeceğim.. dönüşü sağlayacağım.

Son düzenleme:

Şuanda elimde hiç birşey yok öylece bekliyorum sırf kuruluma geçemedim diye , başka bir öneriniz varmı varsa çok minnettar kalıcam çünkü eski leptopuma uyumlu değilde birde bundada kurulum sorunu yaşıyorum hani bu sevgiden çok saplantı gibi birşey oldu bende..

Son resimde ApplePS2mouse satırında takılmış görünüyor. Extra dosyası içerisindeki extensions klasörüne siz kext eklediniz mi?

Usb içerisindeki extra dosyasını açıp extensions klasörü içerisine bakabilir misiniz, hangi kextler var? İçerisini boş görüyorsanız gizlidir ve bu gizli dosyaları görüntülemeniz gerekir. Büyük ihtimalle sizin bilgisayarınıza uygun olmayan voodoops2.kext vardır.
Gizli dosyaları görüntülemek için Hide unHide (Google aratın basit bir pro) programını indirip sanalda çalıştırın göreceksiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı