Trendyol 2 aydır iade yapmıyor

Hocam bende çok ürün iade ettim. Hatta 3.kez farem bozuk geldi. Bu teknoloji konusunda pek şanslı değilim. Firma ile görüştüm, adı da zoccoshop. Glorious Model O diye bir mouse almıştım ve scrollu sorunlu geldi. Dedikleri şey bize gönderin, direk test edeceğiz eğer sorun varsa yenisini yollarız. Çoğu firma böyle çalışıyor, aldığınız firmayı da hiç duymadım. Şansınızı tüketici hakları heyetinde deneyin.
Smallman güvenilir mağaza normalde. Akakçe'de felan mevcut.

İadeniz onaylandı mı?

Hayır teknik servis bekleniyormuş. Geçen hafta aradılar ve çarşamba günü vallahi son billa son yaptılar bende çarşambaya kadar daha bekledim ama halen sonuç yok. Şimdide çözüm birimine aktarmışlar onu bekleyin diyorlar. Sürekli sallıyorlar ha oldu ha olacak.

Ya ne alaka? Bir kişinin yaşadığı sorun o şeyi kötü yapıyorsa o zaman Amazon da kötü.

Ben Amazon'un basit bir iade için 2 ay beklettiğini hiç duymadım. Hata vardır olur böyle şeyler der geçersin hata vardır e. Şekliktir söversin. 2 ayda çalışan bir RAM'i alıp parasını iade edemiyorlarsa bırakıp gitsin köyünde bakkal açsın.

Hayır teknik servis bekleniyormuş. Geçen hafta aradılar ve çarşamba günü vallahi son billa son yaptılar bende çarşambaya kadar daha bekledim ama halen sonuç yok. Şimdide çözüm birimine aktarmışlar onu bekleyin diyorlar. Sürekli sallıyorlar ha oldu ha olacak.

Ben Amazon'un basit bir iade için 2 ay beklettiğini hiç duymadım. Hata vardır olur böyle şeyler der geçersin hata vardır e. Şekliktir söversin. 2 ayda çalışan bir RAM'i alıp parasını iade edemiyorlarsa bırakıp gitsin köyünde bakkal açsın.
Adamlara süre tanıyacağıza gidip Tüketici mahkemesine başvursaydınız korkup işlemleri daha hızlı bitirirlerdi. Siz onlara iyi şefkat gösterirseniz tepenize binerler. Biraz sert tepki vermek gerekiyor.

Aslında siz konuyu buraya değil, THY' ne açıcaktınız.

Adamlara süre tanıyacağıza gidip tüketici mahkemesine başvursaydınız korkup işlemleri daha hızlı bitirirlerdi. Siz onlara iyi şefkat gösterirseniz tepenize binerler. Biraz sert tepki vermek gerekiyor.

Zaten yapması gereken bir şey yüzünden mahkemeyle korkutmak? Biraz önce firmanın çok iyi olduğunu söyleyenle aynı kişi değilsiniz sanırım.

Aslında siz konuyu buraya değil, THY' ne açıcaktınız.

O nedir?

Zaten yapması gereken bir şey yüzünden mahkemeyle korkutmak? Biraz önce firmanın çok iyi olduğunu söyleyenle aynı kişi değilsiniz sanırım.

O nedir?
O nedir dediğiniz şey tüketici mahkemesi. Korkutmak dediğiniz şey. Her neyse firma harika, mükemmel demedim. Akakçe de olduğunu güvenilir olduğunu söyledim. Sizin sorun yaşamanız markayı kötü yapmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı