Trendyol 2 aydır iade yapmıyor

O nedir dediğiniz şey tüketici mahkemesi. Korkutmak dediğiniz şey. Her neyse firma harika, mükemmel demedim. Akakçe de olduğunu güvenilir olduğunu söyledim. Sizin sorun yaşamanız markayı kötü yapmıyor.

İstisna olarak yukarıda da dediğim gibi hata vardır. Olur böyle şeyler dersin, hata vardır, eşek olsa yapmaz. Eşeğin bile yapmadığını yapan bir firma güvenilir falan değildir kardeşim. Firmayla nasıl bir yakınlığın var bilmiyorum ama bu firma kesinlikle güvenilir değil. Firmalar nedense ucuza satacakları zaman Trendyol kullanıyorlar demek ki bu iade sorunları yüzünden. Akakçe'de kendi bir şey satarken daha pahalı Trendyol'da aynı firma daha ucuz bunu da bir açıklarsanız sevinirim.

İstisna olarak yukarıda da dediğim gibi hata vardır. Olur böyle şeyler dersin, hata vardır, eşek olsa yapmaz. Eşeğin bile yapmadığını yapan bir firma güvenilir falan değildir kardeşim. Firmayla nasıl bir yakınlığın var bilmiyorum ama bu firma kesinlikle güvenilir değil. Firmalar nedense ucuza satacakları zaman Trendyol kullanıyorlar demek ki bu iade sorunları yüzünden. Akakçe'de kendi bir şey satarken daha pahalı Trendyol'da aynı firma daha ucuz bunu da bir açıklarsanız sevinirim.

Ahahahaha Smallman ile bağlantım var evet bunu nereden çıkardın ya? Senin gibilerini ayakta uyutuyolar işte 2 aydır parani alamamışın. Bu arada Smallman'in sahibiyim. (!) (Ünlem koyayım da sen gerçek sanarsın şimdi.) Konuyu takipten de çıkıyorum senle uğraşamam sana başarılar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı