TTO olayı aydınlanıyor!

Paul Walker

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  

KURAN'A SÖVEN(?) TTO'NUN GERÇEK HİKAYESİ​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Charmquell'in attığı bu video sonrasında olay yavaş yavaş açılmaya başlamış.

Videodan sonra Ender gaz almış olacak ki bir açıklama videosu yayınladı.

GERÇEKLERİ ANLATMA VAKTİ...​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 yıl sonra hiç kimsenin "aaa biz hata yapmışız" diyeceğini düşünmüyorum. Çoğu kişi hala gerçekten küfür ettiğini sanıyor olacak.

KURAN'A SÖVEN(?) TTO'NUN GERÇEK HİKAYESİ​

Charmquell'in attığı bu video sonrasında olay yavaş yavaş açılmaya başlamış.

Videodan sonra Ender gaz almış olacak ki bir açıklama videosu yayınladı.

GERÇEKLERİ ANLATMA VAKTİ...​

TLDR var mı?

Allah'a küfür eden çocuk diye tanındığınızı düşünün...

Her iki videoyu da izlemedim ama kutsal bir kitaba sövmenin bu kadar abartılmaması gerektiğini düşünüyorum. Çocuğu boykot ettiler resmen. İzleyeni kalmadı. O yaşta böyle bir durum yaşaması çok fena etkilemiştir kendisini. Aynı şeyi bugün yapsaydı bu kadar çok tepki almazdı. İnanmıyorsan saygı duy saçmalığı da umrumda değil açıkçası. Şu an YouTube'da tüm değerlere fütursuzca küfredip bundan yüz binlerce izlenip para kazanan bir çok insan var. Sarı dolar da yemiyorlar tabii.

Her iki videoyu da izlemedim ama kutsal bir kitaba sövmenin bu kadar abartılmaması gerektiğini düşünüyorum. Çocuğu boykot ettiler resmen. İzleyeni kalmadı. O yaşta böyle bir durum yaşaması çok fena etkilemiştir kendisini. Aynı şeyi bugün yapsaydı bu kadar çok tepki almazdı. İnanmıyorsan saygı duy saçmalığı da umrumda değil açıkçası. Şu an YouTube'da tüm değerlere fütursuzca küfredip bundan yüz binlerce izlenip para kazanan bir çok insan var. Sarı dolar da yemiyorlar tabii.
Ülkenin çoğunluğunun kabul ettiği bir dine küfür edince tabii ki linç yiyeceksiniz ama olay işte burada. Çocuk dine küfür etmediği halde linç yedi(?)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı