Benimle senin dediğin şeyin arasında hiç ama hiçbir alaka yok. Beni yanlışlıkla etiketlemiş olmalısın. Ben kanun anayasa diyorum felsefe yapıyorsun. Ayrı telden çalıp ayrı şeyler söylüyoruz.
Ben bu dediklerinizden hiçbirini savunmuyorum ki. Dedikleriniz doğru da muhatap yanlış. Aynı? Fikirdeyiz zaten.
Çünkü CharmQuell'in oylamasında en çok istenen video bu oldu.10 Yıl önce olay şimdi niye konuşulmaya başladı.
Şaka mı yapıyorsunuz, ciddi bir mesaj mı?Siz geçmişi unutup önümüze bakalım demediniz mi?
Efenim halk arasında ta**k geçme olarak bilinir.Şaka mı yapıyorsunuz, ciddi bir mesaj mı?
Eyvallah. Şu sıralar gerginim kusura bakmayın. Twitter yükledim de.Efenim halk arasında ta**k geçme olarak bilinir.
Yok asıl siz kusura bakmayın kafa buldum.Eyvallah. Şu sıralar gerginim kusura bakmayın. Twitter yükledim.
Sıkıntı yok yola devam.Yok asıl siz kusura bakmayın kafa buldum.
Kara mizaj.İşin en ironik kısmı ne biliyor musunuz? Zamanında kuran ne okumam dedi diye onu linçten lince sokan tayfa büyüdü, onun dediklerinden 10 kat beterini kendileri söyleyip gülüşüyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.