TTO olayı

Konu dışına çıkmıyorsun kardeş. Ağustos ayının sonunda kimliğimde dini inanç kısmında İslam yazıyordu onu sildirdim artık günümüz koşullarından dolayı. Elimde olsa da diyorum keşke nüfusa kayıtlı olduğum ili ilçeyi İstanbul/Ataşehir yapsam diyorum.
Siyasal islamcılar umarım hepsi bir daha çıkmamak üzere hapse girerler. Hep onların halt etmesi.

Tto Allah'a Kuran'a küfür etiği için linç atan tayfa ve şu an Ahmet agayı suçlayan tayfa gidinde etrafınıza bakın bir Discord sunucusuna girdim ve o sunucuda kuranı bırakın kuranı Allah'ı peygamberi bırakmıyorlardı küfür küfür bir şey dedim chat "senin allahını" gerisini biliyorsunuz gidip de onları niye linç atmıyorsunuz tabii sevdiğiniz YouTuber geri döndü ya.

Bakın benim de sevdiğim bir YouTuber bende Ahmet agayı suçluyorum ama bu kadar olmaz.

@KutsalSahir siyasal islamdan çok insanlar okumaya başlayınca birakti bunu.

Siyasal islam en çok 1980lerde vardı ve kimse ateist olmadı artık internet medyası rahat bir şekilde paylaşabiliyor bu konularda fikrini.

Son düzenleme:
@Faruk3973 hala instasi falan var aktif paylaşıyor. Bunun dışı ses kaydında küfür de yok paylastiklari imam hatipli ya da velet tipleri kandırdılar o zaman sonrasında gece hayatı yaşıyor Gürcistan da.

En son video neden yapıldı dersen charm muhtemelen enderle konuştu piyasa geri donmesi ile ilgili.

Son düzenleme:
@Faruk3973 hala instasi falan var aktif paylaşıyor. Bunun dışı ses kaydında küfür de yok paylastiklari imam hatipli ya da velet tipleri kandırdılar o zaman sonrasında gece hayatı yaşıyor Gürcistan da.

En son video neden yapıldı dersen charm muhtemelen enderle konuştu piyasa geri donmesi ile ilgili.
Kur'ana sövmesi beni çok bağlamaz ama ses kaydı ona ait değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı