Tüm Türkiye'nin Başı Sağolsun!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu nasıl forum sitesidir anlamış değilim. Ota b..a ceza veriyorlar neymiş daha iyi kullanalım diye sanki nazi kampında forum sitesi açmışlar. Burası bunun yeri değil orası bunun yeri değil diye diye ülkenin a...lar. Artık açın gözlerinizi bakın sağa sola etrafınızda neler oluyor anlayın bu kadar zor değil. Bu olayda bile siyaset yapıyorlar diyenler de bu olayın ucu da oraya gider kimse kem küm etmesin.:mad:

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağolsun.

Bu olay üzerinden bile siyaset yapmaya, prim yapmaya çalışan insanlar var ya...

Bana mı dedin bilmiyorum ama biraz büyü kardeşim. Bu ölenler baban, abin, 15 yaşındaki kardeşin de olabilirdi. Prim mi yapacağım ne kazandıracak bana? Biraz düşünüp öyle atsaydın iletiyi keşke. Belki biraz umurunuzda/umurlarında olsaydı orada madenciler ölmezdi açık ve net.

Burada bunun yeri ve zamanı mı şimdi?

Neyin yeri ve zamanı kardeşim? İhmal olduğunu göremiyorsan bir şey demiyorum.

Arkadaşım bunun yüzünden ceza yiyebilirsin. Sitede siyaset yasak ve ban sebebi.

Ayrıca bu gün tüm Türkiye de selalar verildi. Allah rahmet eylesin ölenlere, bekleyenlere de sabır versin.

Varsın yiyelim en azından doğruyu söylediğimiz için yiyelim.

Yıllardır hem uyuyorsunuz hem uyumayanlara kızıyorsunuz. Kusura bakmayın, böyle bir facianın sorumlularına "şerefsiz" demek ban nedeniyse yöneticiler buyursun en başta beni banlasın. Gencecik insanlar öldürüldü sustunuz. Yetmedi 15 yaşındaki suçsuz günahsız yavrucak katledildi sustunuz. "Milletin a..na koyacağız" dendi sustunuz. Bebek katili kaderinizi çizdi sustunuz. Meclis önergesini reddedip 300'den fazla kişinin ölümüne neden oldular siyaset yapma banlanırsın diyorsunuz. Daha ne deyim hala susuyorsanız siz de şerefsizin önde gidenisiniz.

Helal olsun sana. Biz burada oturur konuşuruz ama ne sorumlular ceza alır ne 15 yaşındaki çocuk ne de diğer madenciler geri gelir.

Bu nasıl forum sitesidir anlamış değilim. Ota b..a ceza veriyorlar neymiş daha iyi kullanalım diye sanki nazi kampında forum sitesi açmışlar. Burası bunun yeri değil orası bunun yeri değil diye diye ülkenin a...lar. Artık açın gözlerinizi bakın sağa sola etrafınızda neler oluyor anlayın bu kadar zor değil. Bu olayda bile siyaset yapıyorlar diyenler de bu olayın ucu da oraya gider kimse kem küm etmesin.:mad:

Haklısın Nazi kampı mıdır Gulag kampı mıdır bilmem.

Öyle olduğunu gördük Gezi Parkı olaylarında. Ne işi var ki Gezi Parkı olaylarında ölenlerin değil mi?

Konuyu saptırma ve yazdıklarımda dediğin gibi bir şey belirtmedim. Gezi parkı olayında polisi taşlayanlar şu şu kişi öldü oh be diyecek halim yok, olmaz da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı