Tüm Türkiye'nin Başı Sağolsun!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah tan beri hakaret siyaset konuşuldu edildi kimseye ceza gelmedi. Şimdi ceza gelir .Sebep hakkı savunmak. Hakaret edenlerin bütün sözleri de kendilerine.
Sen rahat ol. Ceza alacak kişiler şuan kendini biliyor ve ceza gelir.

@illaedeb1

Öncelikle, burda 'Allah' tartışması yapmıyorum. İkincisi inceden ''Bu işin fıtratında var'' cümlesine gönderme yaptım.

Bu işin tabanı ihmaldir. Senin dediğine göre bu işin sorumlusu kader ve Allah'tır. Şili'de 4 ay boyunca göçük altından kalıp sağ salim çıkan insanlar var. Nasıl çıktılar biliyor musun? Nasıl hayatta kaldılar biliyor musun? Mucizevi bir olay olmadı merak etme. Onları kurtaran facia anından daha önceden kurulmuş acil kurtarma delikleridir. Böyle bir yasa var çünkü. Türkiye'de maden çöker takdir ilahi denir. Şili'de maden çöker takdir önlem olur. Almanya'da 40 yılda madende ''0'' can kaybı var. Zonguldak'ta toplamda 5 binden fazla ölmüş maden işçisi var. Yani bahsettiğin Allah'ın sadece bize mi garezi var? Hiç sanmıyorum.

Olayın açıkça bir şekilde ihmal olduğunu göremiyorsan diyecek bir şeyim yok.
Ahmak kelimesini de senden duymak çok manidar olmuş gerçekten, sağol.

Kimseye hayin diyemezsiniz. Burası hakaret yeri değil. Sakin olalım.
Ben sakindim kardeş. Sabah tan beri millete şerefsiz koyun malum kişiler diye bir sürü hakarette bulundular. Ama kimsenin sesi çıkmadı bunlara. Vatan hainliği de, milletin camını iş yerini yakıp yıkıp yağmalayıp indirdiler şimdide emekçi hakkından bahsediyorlar ama bunlara kimse bir şey demiyor.

Konuyu siyasete getirmeyin diyenler var. Şöyle ki, bu maden devlet tarafından bir taşeron firmaya kiralandı mı? Evet. Devlet bu taşeron firmanın sözde aldığı güvenlik önlemlerini denetlemekle yükümlü mü? Evet. Bu madende bir facia yaşandı mı? Evet. O zaman bu faciada devletin, daha doğrusu iktidarın, suçu yok mu? var.

Ben sakindim kardeş. Sabah tan beri millete şerefsiz koyun malum kişiler diye bir sürü hakarette bulundular. Ama kimsenin sesi çıkmadı bunlara. Vatan hainliği de, milletin camını iş yerini yakıp yıkıp yağmalayıp indirdiler şimdide emekçi hakkından bahsediyorlar ama bunlara kimse bir şey demiyor.
@Silinen üye arkadaşım doğru diyor. Bu göz ardı edilemez.

Arkadaşlar herkesin siyasi görüşü kendine.Seçimlerde kapalı oy kullanılmasının sebebi de bu.Siyasi düşünceleriniz sizinle saklı kalsın.Hangi siyasi görüşü benimsiyorsanız gider sandıkta gizli oyunuzla destek çıkarsınız.Böylesi siyasi kavgalar bitirdi bu memleketi.Siyaset adı üstünde... A karşıtı B her zaman olacaktır.

Son düzenleme:
Elhamdulillah müslümanım. Rabbim ALLAH. Hamdolsun seninin gibi kominist değilim. Tayyip e ALLAH diye tapanın da ALLAH belasını versin senin gibilerinin de canı cehenneme inşaALLAH. İçinizi yarsalar içinizden Tayyip çıkacak. Vatan hainleri.

Yobaz Müslüman olacağıma şerefli komünist olur şerefimle yaşarım daha iyi.

Bu konu siyasete dondu diye ban atacak moderatorler, benden baslayabilir. Tayyip askiyla yanip tutusmus yobaza laf anlatmaktansa, ceza alirim daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Kimse burda, ben dahil, geziye katılan insanları savunmaya kalkmadı. O apayrı bir konudur.
Olayı gezideki insanlara çekmek bu olayı asıl siyasi etken yapan şeydir. Ortada acı var, sorumlular var.
Türkiye'nin en büyük iş kazası olma yolunda giden bir süreç var. Önemli bir olaydır. Ve ben bu işlerin ortasında yaşamış büyümüş bir insan olarak aşırı duyarlıyım.

Bu işte sanılıyor ki sırf Tayyip'e kıl olduğumuz için ağız yapıyoruz. Yoo aksine. Bugün hükümette Mustafa Kemal olsa, aynı ihmaller olsa yine sesimi çıkarırdım.

Zonguldak'ta bölgesel komünizm yaşanmıştır (iş mükelliyefi adı altında). Bir zamanlar herkes zorunlu madene inerdi. İnmeyenler cezai işlemler vs. Ölenlerin sayısı alabildiğine. Kim vardı CHP.

İşi siyasete dökmek istemiyorum, bu işi Tayyip-gezi savaşı, akp-chp savaşı olarak görmeyin.Ya da sol-sağ kavgası...Böyle gördükçe siyasi ortam kurulacak. Ben burada siyasi kimlik tutunmadan konuşuyorum. Hepimizin acısı ortak.

Benim en başından beri eleştirdiğim şey, ihmaller, ve bu konunun kader diyerek geçiştirilmesidir. Başka hiçbir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı