Türk Telekom sınırsız YouTube paketi saçmalığı

Tatile gittiğim ve sürekli video izlediğim için Türk Telekom YouTube sınırsız internet paketini satın aldım. Normal olarak YouTube'dan video izlediğiniz zaman kendi internet kullanım hakkınızdan yememesi gerekiyor fakat 4K video izleyip 2 saat gecikme süresini hesaba katıp internetimi kapatıp beklediğimde kendi internetim 800 MB bir düşüş oldu ve hala azalmaya devam ediyor. Yetkili kişileri aradığımda ise reklamlardan veya gelen bildirimlerden dolayı olduğunu söylediler ama hangi bildirim veya reklam 720 MB böyle bir saçmalık olamaz. Kullanan arkadaşlar böyle bir sorun ile karşılaştı mı? Ve eğer hata benden kaynaklı değil ise nasıl bir yol izlemeliyim?

Bu paketi kesinlikle almayın, Türk Telekom'un sınırsız YouTube paketi sorunlu. sil süpürden verdiği sosyal medya bile Instagram'da çalışırken YouTube'da çalışmıyor.
 
Bu paketi kesinlikle almayın, Türk Telekom'un sınırsız YouTube paketi sorunlu. sil süpürden verdiği sosyal medya bile Instagram'da çalışırken YouTube'da çalışmıyor.
Bir de kullanım kısmında "internet.23" tarafında kullanım olmalı ki YouTube'a denk geliyor. Sınırsız YouTube bu. Ama gel gör ki kimseyi ikna edemiyorsun. Bana karşımdaki hanım efendi inatla "sınırsız YouTube'u kullanıyor internet.23 tarafında kullanım oluyor" diyor. Bana önceki ayın kullanımını atmasını istedim ve mail ile geldi. O da ne? İnternet.23 tarafında bir kullanım yok. İnternet.28-17-18-19-1 taraflarında falan kullanım olmuş. İnternet.23 yok. Bu ne yaman çelişkidir?
 
Bu resmen dolandırıcılık. Bende de aynı şekilde ana paketimden yiyordu çoğunu.
Daha düzelmez bu. Telekom altyapısı kullanan başka bir operatör geçeceğim. En azından yüksek kotalı idare edebilir. Alsınlar sınırsız YouTube'u başlarına çalsınlar. 5-6 kez müşteri hizmetleri aranır mı? Hadi aradım şikayet kaydı bari açın! Türk Telekom müşteri hizmetleri binasındaki elemanların yanında aradım onlar bile şaşırdı şikayet kaydı açmadıklarına. Yetki onlarda onlar açabiliyor dediler yanlarında aradım onlar bile "nasıl açmıyorlar ya" falan dediler. Şaka gibi firma. Hepsi ne yaptığından habersiz birbirinden.
 
Hala bu şekilde. YouTube'u kullanacaksak Vodafone en garanti operatör. Çektiği sürece.

Çekim gücünde sıkıntı yok. Sadece elektiriik giderse şebeke gidiyor. Birkaç ay önce yeni istasyon koydu Vodafone. Birkaç gün önce de istasyona bakım gibi bir şey yaptılar. Yeni hat alıp denedikten sonra tekrar yazarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı