Türk Telekom VDSL indirme hızı sürekli birden düşüyor

Testi yaparken herhangi birisi bağlı mıydı ve kablo ile mi yaptınız? Bu arada müşteri hizmetlerini arayıp arızanın devam ettiğini söyleyebilirsiniz. Duruma göre elitt ekip talep edebilirsiniz. Bende de benzer bir durum vardı. 50 Mbps aldığım hız birden 16 Mbps'ye düşmüştü. Uzun uğraşlar sonrası hızımı 50 Mbps'ye sabitlediler.

Tek cihaz bağlıydı. Ethernet ve Wi-Fi ile ikisiyle de test ettim. Mobilde de değişen bir şey olmadı. Sonucunu ben de yolladım buraya. 1 yıldır kullandığım modem şu an hayal kırıklığına uğratıyor :D .
 
Eki Görüntüle 1187216

Hat değerlerimi de bulup attım sorun var mı sizce?
Birden oldu demişsiniz, o zaman birde bina içi kablolarınızı kontrol edin ya da ettirin oksitlenme yapmış olabilir bu da hattınızın kalitesini ciddi şekilde etkiler. Sorun kabloda ise 3-4 cm kesin, güzel şekilde ek yapın. Kabloda sorun olmadığına emin olursanız farklı modemle deneyin onda da düzelmezse sizin yapabileceğiniz bir şey olduğunu zannetmiyorum.
 
Birden oldu demişsiniz, o zaman bir de bina içi kablolarınızı kontrol edin ya da ettirin oksitlenme yapmış olabilir bu da hattınızın kalitesini ciddi şekilde etkiler. Sorun kabloda ise 3-4 cm kesin, güzel şekilde ek yapın. Kabloda sorun olmadığına emin olursanız farklı modemle deneyin onda da düzelmezse sizin yapabileceğiniz bir şey olduğunu zannetmiyorum.

Bilidiğim kadarıyla internet kablosuna mümkün olduğunca ek yapılmaktan kaçınılmalı.
 
Bilidiğim kadarıyla internet kablosuna mümkün olduğunca ek yapılmaktan kaçınılmalı.
Normalde evet ama her zaman mümkün olmuyor sıfırdan eksiz bir şekilde çekmek. Ek yapılacaksa da yak konnektör en sağlıklısı ve yapımı da basit. Yani o şekilde ek yapmak herhangi bir sorun teşkil etmez.
 
1 yıldır kullandığım internet şu an ölmüş durumda ve çok ağırlaşıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda modemin yazılımının sıkıntılı olup tekrar yüklenmesi gerektiğini söyleyip geri yüklediler. Ve 20-30 dakika dinlenmesi gerektiğini söylediler. Fakat durum şu an hala aynı. Ben DDoS saldırısına falan mı maruz kalıyorum acaba. Modemim ZTE zxhn H168a VDSL bir modem. Nasıl onarabilirim? Ek bir bilgi daha vereyim internetin hızı zaten olduğundan daha düşük iken birden iyice düşüp DSL ışığı yanıp sönmeye başlıyor ve ardından o ışık kapanıyor ve biraz bekledikten sonra internette beraberinde gidiyor.
VDSL sinyal kaldırmıyordur. ADSL geç kafan rahat olsun. ADSL 16 mbit kullanıyorum hem kafam rahat hem kopma yok çok şükür. Aza şükretmeyen çoğu bulamaz derler.
 
VDSL sinyal kaldırmıyordur. ADSL geç kafan rahat olsun. ADSL 16 mbit kullanıyorum hem kafam rahat hem kopma yok çok şükür. Aza şükretmeyen çoğu bulamaz derler.
Ne alaka ne saçmalıyorsun? İmkanı varsa tabii ki en iyisini kullanacak bu nasıl bir düşünce sistemi çözemedim. 16 mbps internetin çöp olduğunun farkında mısınız?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı