Türk Telekom'dan NetSpeed geçiş maceram

Ben hala tereddüt ediyorum. Hani bazı firmalar iptal etmek isteyince yokuşa sürüyorlar. Hem e devlet iptali yok. Hem de bununla ilgili şikayetler var. Her firmada şikayet var ne seçeceğim ya pişman olmak istemiyorum. Arıza çıkınca yapamadıklarını söyleyende var çok ilgililer diyenlerde var sence ne yapmaliyim
Hocam şeytan kulağına kurşun ki çok ilgili müşteri hizmetleri var. Her soruma bıkmadan cevap veriyorlar ve sorunlarımı çözüme kavuşturuyorlar. Hattım sağlam olduğu için şimdilik modem kaynaklı hariç herhangi bir hat sorunuyla, kesilmeyle, yavaşlamayla falan karşılaşmadım. Bana göre gözünüz kapalı kullanın. Ha sorun mu çıkardı? Dediğim gibi taahhüt yok başka sağlayıcı denersiniz olur biter.

Hocam şeytan kulağına kurşun ki çok ilgili müşteri hizmetleri var. Her soruma bıkmadan cevap veriyorlar ve sorunlarımı çözüme kavuşturuyorlar. Hattım sağlam olduğu için şimdilik modem kaynaklı hariç herhangi bir hat sorunuyla, kesilmeyle, yavaşlamayla falan karşılaşmadım. Bana göre gözünüz kapalı kullanın. Ha sorun mu çıkardı? Dediğim gibi taahhüt yok başka sağlayıcı denersiniz olur biter.
Tamamdır aga inandım busefer awowjkebskhwkd

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı