Halk hata yapıyor seçimde. Yanlış başkan seçersen ülkenin sonu bu olur. Bence halk sorumlu.
Türkiye Müslüman bir ülke değil ki Amerika olsun.Amerika müslüman ülke olsa koşa koşa giderem sevincimden ölerem.
Nasıl yani, internet üzerinde ülkecek çektiğimiz sorunlar hakkında bir şeyler okumak hiç mi siyasi fikirlerinizi etkilemiyor?Dediklerimiz kimsenin umurunda da değil.
Kulaklarım patladı ses tonundan.![]()
Dünyayı yöneten 7 aileci arkadaş sensin dimi?Türkiye, Ortadoğu'yu bu hale getiren projenin mimarı Rotschild ailesi tarafından yönetilen bir ülke. Bor madenlerimizi Yahudi'lere 40 milyon dolara sattık. Petrolümüzü de Yunanistan'a verip ses çıkartmadığımız adalarla tamamen kaybettik. Gerisini siz düşünün. Muz cumhuriyeti iltifat sayılır.
Siyasi fikir dedim mi ben? Yöneticilerin umurunda değil diyorum. Siyasi fikre gelirsek, bir düşünceye tamamen bağlanmış insanların önüne dünya kadar bilgi yığsanız fikirleri değişmez. Herkes ne olduğunun farkında, sadece çıkarlar var.Nasıl yani, internet üzerinde ülkecek çektiğimiz sorunlar hakkında bir şeyler okumak hiç mi siyasi fikirlerinizi etkilemiyor?
Devlet desteği sunmadığı sürece halk kendini zorlamak zorunda değil. Çünkü herkes eğitimin farkına varabilecek bir bilinçliliğe sahip değil. Millet hangi parayla okulunu okusun sonra da dediğiniz gibi buluşunu yapsın? Düzgün bir eğitim sisteminin ve girişimciye destek olmamasının sonucu bunlar.Şimdi ciddi bir cevap verme zamanı geldi bence. Sorun sadece yöneten de değil. Halkın da suçu var çünkü devamlı tembellik yapıyorlar bir buluş yapmıyorlar okumayıp bilinçlenmiyorlar. Sorunun tamamı yönetimde değil arkadaşlar. Bizim buraya Diyarbakır'dan çocuk geldi okumamış abi okumamış bunun gibi insanlar yüzünden oluyor. Okumamıştan kastım okumayıp her şeyi biliyor ondan bahsediyorum.
Bu vatandaşımıza sorabiliriz. Bence en "sağlıklı" şekilde açıklayacaktır.
Yöneticileri halk seçiyor işte.Yöneticilerin umurunda değil diyorum.
Dediklerinizin dışında kalanlar için bu önemli. Birilerinin bağnazlığından ötürü herkesin sus pus olması daha kötü değil mi?Bir düşünceye tamamen bağlanmış insanların önüne dünya kadar bilgi yığsanız fikirleri değişmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.