Türkiye haber sitelerini nasıl buluyorsunuz?

Katılım
20 Nisan 2022
Mesajlar
62
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Kendi fikrimi belirteyim öncelikle bence rezalet bir şey şöyle ki soru soruyorsun örneğin "2023 seçimleri ne zaman" diye o da bize soruyor seçimler ne zaman? 2023 senesi ne zaman? Sonra bunlarla da yetinmeyip gereksiz açıklamalarla kafamızı dolduruyorlar seçim ne demek? 10 sene önceki seçimi kimler kazandı? Seçimler nasıl kazanılır? Daha yüzlercesi. Bunlar sizi de rahatsız ediyor mu yoksa ben mi çok takılıyorum? Aşırı sinirimi bozmaya başladı artık neden kimse buna bir el atmıyor anlamış değilim. Eğer Cumhurbaşkanı olursam editörlerin ayaklarını yerden uzaklaştırıyorum.
 
SEO yüzünden başlıklarda soru kalıpları kullanıyorlar. Mesela birisi seçim ne demek diye arattığında daha üste gözükmek için başlık kısmına her türlü aratabileceğin cümleleri yazıyorlar. Böylece hem en üste oluyorlar hem de dikkatini çekiyorlar.
 
Sayfadaki o işte gereksiz uzatmalar ve sayfadaki o reklamlar insanı bezdiriyor. O haber sitelerine girmeden AdBlock bir eklenti kurmak farz oluyor.
 
Gereksiz yere konuyu uzatıyorlar hele bir haber sitesinde adamlar 1 satır cümle kurup altına geri ileri butonları koymuş yaklaşık 40 sayfası vardı sadece 1 haberin. (mobilden girmiştim)
 
Suç Google'da bence. Aynı cümleyi 6-7 kere ilk paragrafta tekrar eden siteleri her zaman ilk sıralarda gösteriyor. Böyle olduğu için de herkes bu yöntemi kullanmaya çalışıyor. Bu yöntemi kullanmayıp temiz bir şekilde sorunun yanıtını veren, güzel bir makale yazan siteler ilk sayfada bile çıkmıyor...
 

Geri
Yukarı