Türkiye neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Askeri teknolojide geride olmamız da temel sorunlarımızdan birisiydi, ama özellikle son birkaç yılda sayısız proje yaptık.

Bir ülkenin ordusu güçlü olmadıktan sonra, alım gücünün, refah seviyesinin iyi olmasının hiçbir anlamı yok. Bu alandaki gelişmelerimizi gereksiz olarak görmeyin.
Sovyetler Birliği'de 1991'e kadar bu kafada ilerliyordu :D
 
Bence tam tersine yönetim değişse toplum değişecek.

Ve toplum şu an çok değişiyor eskisine göre artık bilinçli insanların sayısı çok artıyor.
Hocam sokak röportajındaki malum adam gelmeden önce din yoktu diyen teyze var. Ben nasıl toplumun değiştiğine inanayım şimdi.
 
Neden Türkiye böyle? Mesela şu an iktidara oy veren kesime sorduğum vakit, bana ülkemizin askeri açıdan geliştiği için ekonomik olarak saldırı altında olduğunu söylüyorlar. Diyorum ki temel sorunları çözmek varken neden farklı hedeflere yöneliyorlar? Yine aynı şekilde diyorlar ki Amerika gibi ülkeler Türkiye'nin gelişmesinden rahatsız olduğu için yaptırım uyguluyor. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Turkey vergi simulator 2021.
 
Hocam sokak röportajındaki malum adam gelmeden önce din yoktu diyen teyze var. Ben nasıl toplumun değiştiğine inanayım şimdi.
Sokakta gezen 2, 3 tane bilinçsiz maymuna göre böyle bir yorum yapman bence orantısız. Oy zamanı gelince oylardan çoğu şey belli olacak.

Gene adam kıyırtma gibi olaylar yaşanmayacak İstanbul olayına gördüğünüz Ekrem için tekrar yapıldı. Ve büyük bir oranla geçti.
 
İnsanlar açlıktan intihar ediyor siz ordu güçlü olmadıktan sonra anlamı yok diyorsunuz.
24 saatte 4 kişi intihar etmişti yanlış hatırlamıyorsan. Bu insanlar maalesef ekonomik sıkıntılar yüzünden kendi canlarına kıydı. Bana şunu açıklamanızı rica ediyorum, bu intiharlar ile orduya yapılan yatırımın ne alakası var?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı