Türkiye, Osmanlı İmparatorluğu'nun devamı mıdır?

Irk olarak devamı değiliz diye bir şey mi dedim ben de? Siz harbiden okuduğunu anlamayan enteresan tiplersiniz. Osmanlı'dan sonra kurulan yeni bir devletiz dedik. Irkımız değişti demedik. Bu kadar açıklama yapmak zorunda kalmamam lazım normalde.
Yeni bir devlet kuruldu diye devamı olmuyor mu ?
Oluyor.
Buna sadece Tr olarak bakmayın.
Yukarı da bir arkadaş yazmış.
Bugün kü Rusya çarlık Rusya sının devamı değil mi ?
Ya da bugün kü Almanya Alman İmparatorluğu nun devamı değil mi ?

Muhteşem konu, evet hayır konusu tartışılar ama tam göz ardı listesi doldurma konusu. Biri noktalama yapamaz, biri köklerine ihanetle suçlar vb. @ValiBey36 konuyu açtığınız için minnettarım ama bir daha göremeyeceğim sizi.

@Forumdaş Ama benim görüşüm diyorum. Osmanlı'nın deva mıyız diyene hiçbir şey demem. Mantıklı sebepleri var. Fakat bana göre yeniden sıfırdan kurulduk ve küllerimizden doğduk o zamanlarda. İzlediğimiz yol Osmanlı'dan çok farklı.

Tamam biraz sert konuşmuş olabilirim kabul ediyorum.
Ben de demek istiyorum ki bu yeniden kurulmamız atalarımızın devamı olmadığımızı göstermez.

Tamam biraz sert konuşmuş olabilirim kabul ediyorum.
Ben de demek istiyorum ki bu yeniden kurulmamız atalarımızın devamı olmadığımızı göstermez.
Atalarımızın devamıyız zaten. Değiliz demedim ki. Atalarımızın devamı olan her şeyiyle farklı bir devletiz. Devlet devamı değiliz yani. Demek istediğim o. Yoksa soyumuz da, geldiğimiz yer de Osmanlı'dan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı