Türkiye'de One UI 7 dağıtıma başladı!

S24FE alan kafamı seveyim. Biraz daha ekleyip S24+ alacaktım. Hata ettik valla. Artık S24FE'e A serisi ile birlikte gelir. Samsung firması FE serisini A serisiyle aynı kefeye koyduğunu düşünüyorum.

S24FE alan kafamı seveyim. Biraz daha ekleyip S24+ alacaktım. Hata ettik valla. Artık S24FE'e A serisi ile birlikte gelir. Samsung firması FE serisini A serisiyle aynı kefeye koyduğunu düşünüyorum.
Gerçekten telefondan soğuttular..

S24FE alan kafamı seveyim. Biraz daha ekleyip S24+ alacaktım. Hata ettik vallahi. Artık S24FE'e A serisi ile birlikte gelir. Samsung firması FE serisini A serisiyle aynı kefeye koyduğunu düşünüyorum.

7 yıl güncelleme garantisi veren Samsung daha çıkalı bir sene olmayan telefona güncellemeyi bu kadar geç veriyorsa 4 sene sonra S29 çıktığında güncelleme falan vermez FE serilerine.

Son düzenleme:
Şahsen biraz abarttığınızı düşünüyorum arkadaşlar, 1 hafta geç versinler FE'lere ne olacak ki telefona ekmek su gibi mutlak lazım olan bir şey değil sonuçta. Ben 1-2 hafta daha beklemeye razıyım şahsen şimdi gelip bug dolu olmasındansa.

Twitter'a giriyorum Hintli abiler S24FE güncellemesi geldi diye paylaşıyor. Endonezya, Malezya gibi ülkelere gelmiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim de One Ui 7'm olsa Bana niye almıyorsunuz bizde niye yok diyor 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı