myu
Hectopat
Samsung Members programından yapabilirsin. Fakat samsung hesabım ABD vb. bir ülkeye bağlı olmalı.Betaya nasıl katıldın One UI 7 için iş işten geçti ama One UI 8 için katılırım ileride.
Samsung Members programından yapabilirsin. Fakat samsung hesabım ABD vb. bir ülkeye bağlı olmalı.Betaya nasıl katıldın One UI 7 için iş işten geçti ama One UI 8 için katılırım ileride.
1 saat içinde gelmezde elimde satılık S24 FE var duyurulur...Yarın son güncel miyiz sitesinde. Hala gelmedi hocam ya. s24 serisi için 4 mayısa kadar gösteriyordu. Bu fe bence mayısın ortasını bulacak.
Bugün daha gelmez yarın kısmet.1 saat içinde gelmezde elimde satılık S24 FE var duyurulur...
Aynen hocam. Samsung alt kesimi umursamıyor.S24FE alan kafamı seveyim. Biraz daha ekleyip S24+ alacaktım. Hata ettik valla. Artık S24FE'e A serisi ile birlikte gelir. Samsung firması FE serisini A serisiyle aynı kefeye koyduğunu düşünüyorum.
Gerçekten telefondan soğuttular..S24FE alan kafamı seveyim. Biraz daha ekleyip S24+ alacaktım. Hata ettik valla. Artık S24FE'e A serisi ile birlikte gelir. Samsung firması FE serisini A serisiyle aynı kefeye koyduğunu düşünüyorum.
S24FE alan kafamı seveyim. Biraz daha ekleyip S24+ alacaktım. Hata ettik vallahi. Artık S24FE'e A serisi ile birlikte gelir. Samsung firması FE serisini A serisiyle aynı kefeye koyduğunu düşünüyorum.
1 2 haftadeğiş ki. İlk verilen tarih 7 nisandı.Şahsen biraz abarttığınızı düşünüyorum arkadaşlar, 1 hafta geç versinler FE'lere ne olacak ki telefona ekmek su gibi mutlak lazım olan bir şey değil sonuçta. Ben 1-2 hafta daha beklemeye razıyım şahsen şimdi gelip bug dolu olmasındansa.
Bütün modellerde gecikme olduğu için onu saymadım ama doğru dediğiniz.1 2 haftadeğiş ki. İlk verilen tarih 7 nisandı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.