Türkiye'yi aşağılayan tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benzer şey TÜBİTAK'ta da oldu.

TÜBİTAK'ın içi boşaltıldı, ve FETÖ'nün adamları dolduruldu TÜBİTAK'a. Mantıklı, geleceğe dönük ,para edecek olan tüm çalışmalar TÜBİTAK'a gitti, ve kabul edilmedi, ama ne hikmet ise o "DAHİ" çocuklar 2 gün sonra hoop Amerika'dan teklif.

Şimdi, elin Amerika'lısının bundan nereden haberi oldu? FETÖ'yü hala alaya alan bir topluluk var, onu geç. Sen bilgiliyim diyorsun. Bunu gözün görmüyor mu? Bunu da mı alaya alacaksın?
Hocam zaten bende senin dediklerini diyorum 'EĞİTİM' sistemi iyi olsaydı bunlar olmazdı ülkenin sömürücü liderleri yüzünden ülke gelişmedi o kadar mühendis kuş gibi gitti sonra 'FETÖCÜ' tabiri yedi.
Daha güzel özetlenemezdi. Bugün Almanlar demokrasimizle dalga gecti isteyken, kendi adima utandim...
Bence haklılar hocam çok açık ve net eğer İktidar düzelmezse ne Eğitim gelişir ne insanımız.

Yorumum niye silindi bilmiyorum? Ama kimin ne giydiği umrumda bile değil. Hatta çok istiyorlarsa kadının sosyal statü olarak köpekten daha aşağı olduğu, yanında bir erkek olmadan kadının dışarı çıkamadığı, 2 kadının şahitliğinin ancak 1 erkeğe eşit olduğu ''tırt şeriat'' Arabistan'a da gidebilirler. Bir ''habibi''nin 12. karısı da olabilirler. Mesele temsil ettikleri iğrençlik ve geleceğime etki etmeleri. Hastalıklı düşüncelerini devamlı yaymaları. Ben dostunuz falan değilim. Ben Türkiye'nin ''tırt şeriat''a dönmesini istemiyorum. Çevremde ki kadınların sosyal olarak köpekten aşağı sayılmasını istemiyorum. Çevremde ki kadınların birinin 12. karısı olmasını istemiyorum. Ben ''Tam Bağımsız Atatürkçü Güçlü Bir Türkiye'' istiyorum. Yanı gayemiz bir falan değil ve dostta değiliz. Zamanı gelince o ''İstiklal Mahkeme''leri kurulacak ve pislik temizlenecek.

Yorumum niye silindi bilmiyorum? Ama kimin ne giydiği umrumda bile değil. Hatta çok istiyorlarsa kadının sosyal statü olarak köpekten daha aşağı olduğu, yanında bir erkek olmadan kadının dışarı çıkamadığı, 2 kadının şahitliğinin ancak 1 erkeğe eşit olduğu ''tırt şeriat'' Arabistan'a da gidebilirler. Bir ''habibi''nin 12. karısı da olabilirler. Mesele temsil ettikleri iğrençlik ve geleceğime etki etmeleri. Hastalıklı düşüncelerini devamlı yaymaları. Ben dostunuz falan değilim. Ben Türkiye'nin ''tırt şeriat''a dönmesini istemiyorum. Çevremde ki kadınların sosyal olarak köpekten aşağı sayılmasını istemiyorum. Çevremde ki kadınların birinin 12. karısı olmasını istemiyorum. Ben ''Tam Bağımsız Atatürkçü Güçlü Bir Türkiye'' istiyorum. Yanı gayemiz bir falan değil ve dostta değiliz. Zamanı gelince o ''İstiklal Mahkeme''leri kurulacak ve pislik temizlenecek.
İşte demek istediklerim buydu teşekkürler dostum :)

Hocam zaten bende senin dediklerini diyorum 'EĞİTİM' sistemi iyi olsaydı bunlar olmazdı ülkenin sömürücü liderleri yüzünden ülke gelişmedi o kadar mühendis kuş gibi gitti sonra 'FETÖCÜ' tabiri yedi.

İyi bir eğitim + tabana yayılan finansal kalkınma= muassır medeniyet. Sabancı yerli otodan kasasına 1 milyar avro koysa ne olacak? Vatandaş alamadıktan sonra... Finansal refah huzur getirir. Suça eğilimi düşürür. Eğitimde kaliteni arttırır. Birincisi vergi tabana değil homojen bir şekilde her kesime yayılacak. İkincisi yasama, yürütme ve yargı bir kişinin iki dudağı arasında değili o işin erbabının elinde olacak. Adalet organı kendini hiç olmadığı kadar güçlü ve bağımsız hissedecek. Yasama organının medya ve toplum korkusu olacak. Asıl halk değil yasama organı haddini bilecek. Zaten ikinci maddedekileri yaparsan kredi skorun yükselir, kredi risk puanın düşer ve güvenli yatırım ülkesi ilan edilirsin. ABD diyen geri zekalıların aslında finansal değerlendirmeden haberi yok. Irak ve körfez savaşı sırasında ABD'ye destek vermediği için ambargo yiyen Uruguay bile güvenli yatırım bölgesi ilan edilen bir ülkeydi. Çünkü Uruguay'da adalet vardı. Finansal kuruluşlar pragmatiktir. Değil ABD, babasını bile tanımaz, kârına bakar.

Son düzenleme:
İstediğin kadar tank tüfek üret. Adamlar sana ramazanda coca cola satıyorlar ve sende reklam filmini izleyip alıyorsun. Sonra da ABD malı Iphone’nundan fotoğraf çekip, gene ABD menşeili sosyal medya hesaplarına yüklüyorsun. İftar sonrası da bir Algida yiyip, ABD malı bileşen içeren PC’inde GTA oynuyorsun.
1- Bir yerden ve önce savunmadan başlanması kadar doğal bir şey yok.
2- Çin'e bak. Üretmediği şey neredeyse yok ama orada da saydıklarının aynısını da yapanlar var.
[/QUOTE]
Eleştirenlerin amacı hep belli. Amaç muhalefet değil, kesinlikle değil!
Her gülün dikeni vardır. Zaten baştaki de ekonomi mükemmel demiyor. Sıkıntı olduğunu kendisi de söylüyor. Bizim insanımız halen ABD'yi gerçek dostumuz, bize kesinlikle ekonomik saldırı yapmaz sanıyor. Halen diğer petrol zengini ülkelere "adalet" getirdiği gibi bize de getireceğini sanıyor.
Lübnan, Suriye, Mısır, Venezuela tesadüf mü? Hepsinde hükümetin suçu mu?

İyi bir eğitim + tabana yayılan finansal kalkınma= muassır medeniyet. Sabancı yerli otodan kasasına 1 milyar avro koysa ne olacak? Vatandaş alamadıktan sonra... Finansal refah huzur getirir. Suça eğilimi düşürür. Eğitimde kaliteni arttırır. Birincisi vergi tabana değil homojen bir şekilde her kesime yayılacak. İkincisi yasama, yürütme ve yargı bir kişinin iki dudağı arasında değili o işin erbabının elinde olacak. Adalet organı kendini hiç olmadığı kadar güçlü ve bağımsız hissedecek. Yasama organının medya ve toplum korkusu olacak. Asıl halk değil yasama organı haddini bilecek. Zaten ikinci maddedekileri yaparsan kredi skorun yükselir, kredi risk puanın düşer ve güvenli yatırım ülkesi ilan edilirsin. ABD diyen geri zekalıların aslında finansal değerlendirmeden haberi yok. Irak ve körfez savaşı sırasında ABD'ye destek vermediği için Uruguay'a ambargo uygulanırken bile güvenli yatırım bölgesi ilan edilen bir ülkeydi. Çünkü Uruguay'da adalet vardı. Finansal kuruluşlar pragmatiktir. Değil ABD, babasını bile tanımaz, kârına bakar.
Zaten demek istediklerimi siyasal olarak dediniz teşekkürler :)

Silah üretimi, insansız hava aracı üretimi, helikopter üretimi gibi şeyler de yapmaya başladık.
Ülkemizdeki askeri fabrikaları sattık haberin yok galiba.

Bir de kadınların çarşaf giymesi ile gelişmişliği kıyaslayan kişiler var, bu kişiler de bana çok saçma geliyor. Kadın mini etek giyse süper güç olacağız ya zaten.
İslam'da kara çarşay giyin gibi bir şey yazmıyor. Sadece ölçülü giyinin diyor. Kara çarşaf şeriat demektir. Kara çarşay insanın beynini örter yani gericiliktir. Ayrıca mini etek konusunu açma. Son olarak şunu diyorum bir kadın yolda çıplak gezse bile bir erkek ona taciz edemez! @Recep Baltaş daha iyi yazacaktır diye düşünüyorum.

Cidden yazıyı okurken güldüm :D Yazının sonu ne alaka hiç anlayamadım. He yazının sonu bana bir cevap değilse, doğrudur. Peki ülkenin bu durumunu düzeltmek için dinleri kötülemek dışında sen ne yaptın?
Ben Dinleri kötülemiyorum İsteyen istediğine tapar buna saygım var ama ben tapmıyorum önemli olan öğrenmek diyorum Dinler ise öğrenmeyin ben zaten biliyorum demeye getiriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı