Türkler Oyun Oynamayı Bilmiyor!

Gene belli bir kitleyi gömüp üzerinden etkileşim kasma konusu açılmış. Sıkmadı mı artık?
Ben bir kitleyi gömmüyorum, bu bizim milletimizin ciddi bir sorunu ! Başlığı okuyup içeriğe bakmadan konuşmayın. Bizdeki ahlak sorununun oyun dünyasına nasıl geçtiğini anlatmaya çalıştım ve siz buna duyar diyorsunuz. Emeğe saygı vermediğiniz çok belli oluyor. Bu davranışınızdan bahsettiğim kişilerden farkınız olmadığını anladım.
 
Malesef böyle oluyor.Bu kitle kendini küfür edince havalı sanıyor.Tamam küfür etmek hayatta olan birşey ama özellikle tanımadığın birine küfür etmek çok garip geliyor.Tamam arkadaşlarla edebilir normal çünkü zaten küfür edersen adam yüksek ihtimalle kırılmaz ve o da ediyordur.Cidden online oyunlardaki çoğunluk kitlemiz çok toksik(Özellikle Lol)
 
Hocam bu biraz kişinin seçimlerine bağlı. Şahsen ben seçtiğim oyunları oynamak yerine hile kodlamaya çalışıyorum ve böyle zevk alıyorum. Küfür konusuna gelirsek sonuna kadar haklısınız. LoL Türkiye'nin kara deliği adeta.
 
Forza Horizon 4'ü ekleyiyim. Ben adamı geçtim bitiş çizgisine az kala (2 inciye geçiyordum) ağladı için 2 mizide yolun dışına sürükledi ve ben sonuncu o benden bir önde oldu.
Yola zar zor döndüm yaptığım araba 500 kg di.
 

Geri
Yukarı