TürkNet rezilliği

Csmmmm

Femtopat
Katılım
14 Ağustos 2020
Mesajlar
4
Ben bu rezil firmaya 29 Temmuz'da başvurdum 5 Ağustos'ta gün verdiler gelmeyince abonelik iptali istedim ayın 7'sinde özür dileyip aktivasyon yaptılar. O kadar amatör ve birbirinden habersizlerki 10 Ağustos'ta otomatik arama yapıp iptal onayı iştedirler aktuvasyonum sağlandı diye önemsemedim, adamlar 13 agustosta netimi kapadılar, iptal ettiler mağdur ettiler beni cimere bir kere yazdım, hikaye kesinlikle yardımcı olmadılar, bizim bir hatamız yok dediler dalın bulaşmayın 1772174 musteri.
 
Türknet'in bu yönü oldukça sıkıntılı altyapısı olan problemsiz kullanırken diğer kullanıcılar kendini kurtarabilirse bir daha yakınından bile geçmiyor bu markanın. Müşteri hizmet yönü zayıf bir İSS.
 
3 Yıldır kullandığım firma ama doğru diyorsunuz kendilerinde bir haberler fakat hızları iyidir bende bağlatırken sıkıntı yaşamıştım bana 3 ay boyunca %50 indirim sağlamışlardı eğer hızlarından falan memnun kaldıysan konuş tekrar bağlat bağlatırken konuş zaman kaybettim günlerim geçti diye güzellik yapıyorlar.
 
Bende 2 aydır kullanıyorum bağlamaya gelen adam kabloları yanlış bağlamıştı 1 hafta internet gelmemişti sonra Türk Telekom'dan biri gelip kabloları doğru bağladı ve hemen gelmişti internet şu an bir sıkıntı yok internet hızlı.
 
Benzer rezilliği 2 sene önce bende yaşamıştım, birde fax istemişlerdi iptal için.
 
Net telekom altyapısı turknetmi bi artısi deil bu reziller netspeed geçicem samimi görüş leriniz altyapi aynı sıkıntı yok müşteri hizmetleri nasil arkadaşlar şu anda netspeed kullananlar lutfen
 
Sorun yaşayana kadar her firma aynıdır. Mesele sorun oluştuğunda sorunla başa çıkma izlenimidir. TürkNet'i düşmanıma bile tavsiye etmem. Netspeed kullanıyorum. Aşırı memnunum.
 
Net Telekom altyapısı turknetmi bir artısi değil bu reziller NetSpeed geçeceğim samimi görüş leriniz altyapi aynı sıkıntı yok müşteri hizmetleri nasil arkadaşlar şu anda NetSpeed kullananlar lutfen

Yazmayı yeni mi öğrendin? Bu gibi yanlış yazımdan ceza alabilirsin. Müşteri hizmetleri kötü ama kayıt bırakınca hemen 1-2 gün içinde arayıp çok tatlı şekilde geri dönüyorlar.
 
Net telekom altyapısı turknetmi bi artısi deil bu reziller netspeed geçicem samimi görüş leriniz altyapi aynı sıkıntı yok müşteri hizmetleri nasil arkadaşlar şu anda netspeed kullananlar lutfen
30 ayı gecti kullanım sürem. Eğer alt yapınız iyiyse Netspeed'i tavsiye ederim. Bir sorun olduğunda müşteri hizmetlerine baglanabiliyorsunuz. Ben tek bir defa sorun yaşadım onda da Türk Telekom'dan kaynaklıydı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı