TürkNet vs NetSpeed

Kaan Melih

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar, ben evimde Türk Telekom ADSL paket kullanıyorum ve bugün taahhütüm bitiyor. NetSpeed ile TürkNet arasında kaldım. NetSpeed bana 68 Mbps vereceğini vadediyor TürkNet ise 50.

NetSpeed'te paket kaybı yaşayan arkadaşlar olmuş, bu genel bir sorun mudur yoksa altyapı ile ilgili mi? Ağırlıklı olarak CS:GO oynuyorum Türk Telekom'da 45-50 ping alıyorum NetSpeed'e geçersem pingim yükselir mi? Türknet'in müşteri hizmetlerini sorun etmesem NetSpeed'le TürkNet arasında kalmadan direk TürkNet derdim.

Bana lütfen başka operatörler önermeyin, şu fiyata şu daha iyi olur demeyin objektif bir şekilde konusu geçek iki operatörü karşılaştırırsanız sevinirim.

Merhabalar, ben evimde Türk Telekom ADSL paket kullanıyorum ve bugün taahhütüm bitiyor. NetSpeed ile TürkNet arasında kaldım. NetSpeed bana 68 Mbps vereceğini vadediyor TürkNet ise 50.

NetSpeed'te paket kaybı yaşayan arkadaşlar olmuş, bu genel bir sorun mudur yoksa altyapı ile ilgili mi? Ağırlıklı olarak CS:GO oynuyorum Türk Telekom'da 45-50 ping alıyorum NetSpeed'e geçersem pingim yükselir mi? TürkNet'in müşteri hizmetlerini sorun etmesem NetSpeed'le TürkNet arasında kalmadan direk TürkNet derdim.

Bana lütfen başka operatörler önermeyin, şu fiyata şu daha iyi olur demeyin objektif bir şekilde konusu geçek iki operatörü karşılaştırırsanız sevinirim.

Hiç kullanmadım ama çok fark olacağını sanmıyorum bildiğim kadarıyla Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor kendi altyapıları yok onun için farkedecek bir şey olcağını sanmıyorum.

CS:GO oynuyorsanız TurkNet'in Valve sunucularına direk bağlantısı var. Bu tercih için bir neden olabilir.

Hattınızı iptal etmeden taşımanızı öneririm.

Netspeed hala bölge veya santral bazında kayıp sorunları yaşıyor. Ne kadar düzelse bile az oynanan oyunlarda önünüze çıkabiliyor.

Bu arada iki firma içinde VDSL modem şart.

Türknet yüzünden işyerim iki defa 3 gün kapalı kaldı. Durduk yere internet gitti 3 günde çözemediler. Bende iptal ettirip netspeede geçtim 3 yıldır genel bir sorun olmadıyca sorun yaşamadım. Sadece santralde güncelleme işi yapacakları zaman mesaj gelmişti gece yapıyorlardı güncelleme işini ama diğer gün akşama kadar sürmüştü ve internet sürekli gidip gelmişti o gün boyunca.

TürkNet yüzünden iş yerim iki defa 3 gün kapalı kaldı. Durduk yere internet gitti 3 günde çözemediler. Bende iptal ettirip NetSpeed'e geçtim 3 yıldır genel bir sorun olmadıyca sorun yaşamadım. Sadece santralde güncelleme işi yapacakları zaman mesaj gelmişti gece yapıyorlardı güncelleme işini ama diğer gün akşama kadar sürmüştü ve internet sürekli gidip gelmişti o gün boyunca.

Hocam günlük ev-iş kullanımı için NetSpeed güzeldir. Ama oyunda alacağım ping nasıldır bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı