TürkNet vs NetSpeed

Katılım
24 Eylül 2020
Mesajlar
371
Çözümler
2
Yer
İstanbul Bağcılar
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba şu an Superonline kullanıyorum ve müşteri hizmeti ve hızı berbat internetimi değiştirmek istiyorum. Sizce NetSpeed mi TürkNet mi? Hangisine geçmeliyim? Altyapı sorgulama ya baktığımda NetSpeed 75 Mbps TürkNet 100Mbps öneriyor. Sizce hangisine geçmeliyim? Hangisinin müşteri hizmetleri daha iyi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TürkNet'in müşteri hizmetleri yok. Online İşlemler kısmında panel var ama aşırı yavaş ve geç yanıt veriyorlar. Eğer sizi tatmin etmeyen bir cevap verirlerse ve siz karşılık verirseniz diğer mesaj için yine uzun bir süre bekliyorsunuz :D
 
Türknet'in müşteri hizmetleri berbattan da öte bir şey. Eğer aradığım müşteri hizmetleriyse Türknet'ten uzak durma, kaç. Diğer firma hakkında bir bilgim yok.
 
TürkNet 100 Mbps öneriyorsa büyük ihtimalle fiber olabilir. Fiberde sıkıntı yaşamayacağın için TürkNet daha iyi olur. Millenicom'a da bakılabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türknet benim bölgemde bana iyi bir internet veriyor 82mbps download 8mbps upload 98 tl ödüyorum sadece kurulum aşaması zorlu geçti benim için bu olay geçen sene eylül ayında gerçekleşmişti onun dışında desteğe bir şey yazarsan 1 gün içinde cevaplanıyor eğer o işle uğraşamam diyorsan hiç başlama
 
Altyapınız sağlıklı ise TürkNet öneririm. Bu durumda destek ekibi ile pek fazla işiniz olmuyor zaten ki olsa da maksimum 24 saat içerisinde geri dönüş alıyorsunuz.
 
Kesinlikle Netspeed öneriyorum. Neden derseniz ulaşmak istediğiniz zaman müşteri hizmetleri var ilgililer. İstersen referansımla üye olarak 12 ay boyunca 5 lira indirim kazanabilirsin.
V90Z2D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı