Turkcell Parasını Hak Ediyor mu?

İstanbul ya da çevresinde oturuyorsun kesinlikle Turkcell Ankara gibi çok nifuslu şehirlerdede performanslı.
@350070 o Vodafonede'de öyle maleseef Vodafone'de 500 MB 14.50 TL kesiyor.
 
Turkcell hazırkartta DEV80 paketi vardı, senelik 300tl veriyorsun bir sefer. İçinde 80gb internet, 20000 dakika ve 20000 sms hakkı oluyor senelik.
Şimdi MUTLU MEGA 70gb paketi var 320tlye, her ikisi de süper paketler. Aylık 25 ilki, ikincisi aylık 26,5tlye denk geliyor. Ben DEV80e girdim, annem MEGA70 paketini aldı memnunuz çok şükür, öneririm.
 
Kolay gelsin.

Şu an mobil operatör olarak Vodafone kullanıyorum. Çekim kalitesi o kadar kötü ki. Okulda çekmiyor, oyunlar takıla takla. Evde az-çok çekiyor ama yine kötü. Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum. Ama çekip çekmeyeceği konusunda şüpheliyim. E biliyorsunuz, diğer operatörlere göre de biraz pahalı. 2-3 GB'dan feda edeceğim. Soruma gelecek olursak, bu Turkcell parasını hak ediyor mu? Siz memnun musunuz?

Ediyor.
 
Bana Turkcell fiyatı abartı geliyor. Türk Telekom kat kat daha iyi bence. Bulunduğum yerde de yaptığım testlerde 142 Mbps internet hızı aldım. Faturalı 39 TL 10 GB tarife tanımlı. Hem ekonomik hem hızlı. Ayrıca Turkcell'de bu hızlara çıkamıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • 892BA236-4EFB-42B0-BAED-EA83C847BCF7.jpeg
    892BA236-4EFB-42B0-BAED-EA83C847BCF7.jpeg
    38 KB · Görüntüleme: 29
Fiyatlar çok yüksek ancak birçok yerde de çeken tek operatör. Okulumun bulunduğu yerde Türk Telekom 1 kademe çekip 3-4 Mbps hız sağlarken Turkcell ile 5 kademe 180 Mbps hıza eriştim daha geçen hafta. Pahalı mı pahalı evet ama hakkını vermek gerek gerçekten çekimi de hızı da iyi.
 
Uzun süreler 3 operatörü de kullanmış birisi olarak aralarında ciddi farklar olduğunu düşünmüyorum. Hangisinin iyi olduğu bölgenizdeki yatırımlara bağlı olarak değişir hatta birkaç sene önce evimde yaptığım Speedtest sonuçlarına göre bir oda da Turkcell daha hızlı ve düşük gecikmede internet hizmeti verebilirken diğer oda da Vodafone daha iyi çekim gücü daha yüksek hız ve daha düşük gecikmeye sahipti. Bu sebeple kullanmak istediğiniz operatörü test etme şansınız varsa deneyimleyerek geçmek daha mantıklı olacaktır ama ülkemizde birçok yerde Turkcell'in daha iyi hizmet verebiliği bir gerçek.
 
Turkcell'e yeni yıldan önce geçseydiniz iyiydi :D
48TL'ye 10GB paket kullanıyorum. 4-5GB tarifeler bile 50TL civarı olmuş :/
Vodafone'a göre hediye vb. sistemi çok kalitesiz ama çekim gücü ve hız olarak çok iyi.
 
Bulunduğunuz yerdeki cell tower'lara bakmanızı öneririm


Misal yukarıdaki link tcell için bir görüş verebilir. Burada tabii ki önemli olan başka etkenler de var.
 

Geri
Yukarı