TurkNet 3 ayda 2 zam sonrası iptal kararı

Yok abi bu ülkeden adam olmaz. 40 yaş üstüne çok cahil diyoruz, 40 yaş altının da pek farkı yok. Şu söyledikleriniz yeme, içme, gezme diyen dayılar gibi. Sizde resmen kullanma diyorsunuz, ne farkınız var?
Bakin hocam, ben zammi dogru bulmuyorum, diger arkadasin da dedigi gibi.
Fakat sizde beni anlamiyorsunuz.
Size diyorum ki; fiyatlar dogru degil, zam kesinlikle yanlis, fakat protesto yapmak dogru degil.
Tamam yasal ama etik mi bence degil. Ha siz etik diyorsaniz buyurun kaldirin pankart, belki duzelir fiyatlar.

Olay şirketlerin tekelleşmesinden kaynaklanıyor. Piyasada söz sahibi olduklarını düşündükleri anda politika değiştirerek keyfe keder takılıyorlar.
O sebeple yakın seviyedeki firmaların rekabeti müşteriyi sevindirir. Kalite tekelde olduğunda müşteriden ödün vermesi beklenir. Ya paradan olacaksın ya kaliteden.

Olay şirketlerin tekelleşmesinden kaynaklanıyor. Piyasada söz sahibi olduklarını düşündükleri anda politika değiştirerek keyfe keder takılıyorlar.
O sebeple yakın seviyedeki firmaların rekabeti müşteriyi sevindirir. Kalite tekelde olduğunda müşteriden ödün vermesi beklenir. Ya paradan olacaksın ya kaliteden.

Bizim de başka alternatiflerin olduğunu göstermemiz gerekiyor, bunun da tek yolu toplu şekilde abonelik iptali.

Bizim de başka alternatiflerin olduğunu göstermemiz gerekiyor, bunun da tek yolu toplu şekilde abonelik iptali.
Sana onca insan o alternatifleri gostermek icin "Baska ISS'e gec" dedi guzel kardesim. Sen yakalayamamissin.

Kaldi ki onlarca tanidigim var TurkNet hizmetinden gayet memnun. Bence biraz agresif davraniyorsunuz. Neyse benden bu kadar, iyi gunler.

Sana onca insan o alternatifleri gostermek icin "Baska ISS'e gec" dedi guzel kardesim. Sen yakalayamamissin.

Kaldi ki onlarca tanidigim var TurkNet hizmetinden gayet memnun. Bence biraz agresif davraniyorsunuz. Neyse benden bu kadar, iyi gunler.

Konunun başlığını tekrar okusana, başka ISS'e geçeceğim konunun başlığında açık açık yazmıyor mu zaten? Kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz yazık.

Hiç hatırlamıyorum hocam 28 şubatta üye olmuşum. Ben üye olduktan 2 gun sonra fiyat arttı zaten sitelerinde. Ben ilk ay 100 ödedim 2. ay ücret ödemedim arkadaşını getir kampanyasından, 3ay 140 oldu.

Fiyat arttığı zaman abone olsaydınız galiba sizi zam etkilrmeyecekti.

Ben bilinçli tüketici olduğum için size garip geldi tabii, cidden TurkNet CEO'su gibi konuştunuz.

Hocam siz bilirsiniz protesto ederseniz firmayı kötülemekten açabilirler dava. 2023 diyeceksiniz onu da kampanya yaptık sadece yazan tarihlerde abone olan diyecek TurkNet. Tabii sizde kazanabilirsiniz fakat ortamı germeye gerek yok TurkNet bende önermiyorum bu zamdan sonra, zaten sadece GigaFiber öneriyorum.

5 senelik TurkNet kullanıcısıyım, Ben kaliteye dair hiçbir şey göremedim 5 senede.

Korkak gibi susmuyorum en azından. Bir kenara çekilip "zaten 70 enflasyon var haklılar" diye kendi kendimi de kandırmıyorum. Elimden geleni yapıyorum. Bu arada bu kafayla kimseye hiçbir şey yapamazsın, yapabileceğin tek şey bu cahilce konuşup sinir etmek.
Bende uzun bir süredir kullanıyorum ve gayette memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı