TurkNet başvurusu esnasında internet erişimi durumu ne olarak seçilmeli?

Fiber desteklemiyor zaten hattım ama bütün ISS'ler 72 hız verirken TurkNet 50 gösteriyor o neden bilemedim acaba Millenicom mu alsam.
Millenicoma bulaşmayın derim 72 vericez diye size 19-24 saatleri arasında youtubeyi açtırtmazlar bende millenicomdan şikayet ettiğim için ordan turknete geçiş yapmıştım millenicomda karşınızda muhattap var turknette yok evet bu doğru ama millenicomdayken ben sorunumu çözememiştim.

Eğer "Altyapınız 100Mbps destekliyor, size özgür internet-100 paketini tanımlayacağız" derlerse modemin fiber olması gerekmekte diye biliyorum ben. Kurulum sağladığım müşteri hizmetlerindeki arkadaş "Modemin fiber olmazsa tarifeyi tanımlayamayız" demişti, yanlışım da olabilir.

Türk Telekom VDSL 2 modemleri 100 Mbps destekliyor.

Fiber desteklemiyor zaten hattım ama bütün ISS'ler 72 hız verirken TurkNet 50 gösteriyor o neden bilemedim acaba Millenicom mu alsam.

Türk.net e geçiş yaptıktan sonra hat değerleriniz iyi ve 72 Mbps'yi destekliyorsa geçişinizi yapıyorlar. Yani hattınız kaç kaldırıyorsa türk.net te veriyor.

Millenicoma bulaşmayın derim 72 vericez diye size 19-24 saatleri arasında youtubeyi açtırtmazlar bende millenicomdan şikayet ettiğim için ordan turknete geçiş yapmıştım millenicomda karşınızda muhattap var turknette yok evet bu doğru ama millenicomdayken ben sorunumu çözememiştim.
Hocam hep söylediğim gibi internet işi Türkiyede şans işi deneyip görmeniz lazım

Millenicom'a bulaşmayın derim 72 vereceğiz diye size 19-24 saatleri arasında YouTube'yi açtırtmazlar bende Millenicom'dan şikayet ettiğim için oradan TurkNet'e geçiş yapmıştım Millenicom'da karşınızda muhatap var TurkNet'te yok evet bu doğru ama Millenicom'dayken ben sorunumu çözememiştim.

Türk Telekom VDSL 2 modemleri 100 Mbps destekliyor.

Türk.net e geçiş yaptıktan sonra hat değerleriniz iyi ve 72 Mbps'yi destekliyorsa geçişinizi yapıyorlar. Yani hattınız kaç kaldırıyorsa türk.net te veriyor.

Yani 0'dan başvuru yaptığım zaman sadece kurulum ücreti alacaklar öyle mi ve kuruluma geldikleri zaman büyük ihtimal modem de kullanmakta olduğum internetin bağlantısı olacak acaba teknik servis için sorun olur mu bağlarlar mı interneti ya da beni aradıklarında söylemesem olur mu?

Yani 0'dan başvuru yaptığım zaman sadece kurulum ücreti alacaklar öyle mi ve kuruluma geldikleri zaman büyük ihtimal modem de kullanmakta olduğum internetin bağlantısı olacak acaba teknik servis için sorun olur mu bağlarlar mı interneti ya da beni aradıklarında söylemesem olur mu?
Hiçbir sorun çıkarmayacak size. Gelen ekip kurulumunuzu yapıp size teslim edecek çalışır bir biçimde. Modeminizi kuracaktır onlar uygun biçimde. Evet 0 dan başvuru yapınca sadece kurulum ücreti alınır başka fark yok.

Eğer şuan mevcut internetiniz varken ve mevcut modemi kullanırken bu işlemi yapmak istiyorsanız direk geçiş işlemi yapın hiç kurulum parası felan da vermeyin kesinti bile yaşamadan diğer operatörünüze durumu bildirir ve geçişinizi sağlarlar. Yeni bir modem istiyorum derseniz 0dan kurulum yapın

Eğer şu an mevcut internetiniz varken ve mevcut modemi kullanırken bu işlemi yapmak istiyorsanız direk geçiş işlemi yapın hiç kurulum parası falan da vermeyin kesinti bile yaşamadan diğer operatörünüze durumu bildirir ve geçişinizi sağlarlar. Yeni bir modem istiyorum derseniz 0'dan kurulum yapın.

Kullandığım internet başkasının üzerine kayıtlı ve o kişi şehir dışında benim hattı üzerime almam lazım ama alamıyorum mecbur yeni başvuru yapıp hattı üzerime açacağım bir sorun oluyor hat sahibi burada olmadığı için sorunu çözemiyoruz mesela.

Kullandığım internet başkasının üzerine kayıtlı ve o kişi şehir dışında benim hattı üzerime almam lazım ama alamıyorum mecbur yeni başvuru yapıp hattı üzerime açacağım bir sorun oluyor hat sahibi burada olmadığı için sorunu çözemiyoruz mesela.
Size kurulum ücreti dışında hiçbir sorun yaratmaz. Kullandığınız modem de destekliyor.

Bu konuda pek bir bilgim onu turknet müşteri hizmeti ile görüşmeniz gerekebilir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı