TurkNet zam yüzünden ucuz ISS önerisi

furkankongg

Hectopat
Daha fazla  
Altyapımız fiber 100/20 destekliyor. TurkNet'le çalışıyorduk ama fiyatları 700'e çıkıyormuş, çıkacağız. Ucuz veya fiyat performans ISS öneriniz var mı? Millenicom ve Netspeed var ama en son sorunlar olmuştu sanki. Sizce hangi IIS geçilebilir?

Not: Netspeed veya Millenicom düşünüyorsanız o indirimli fiyat yalnızca 3 ya da 4 ay için geçerli sonrası için indirimsiz fiyat neyse onu ödüyorsunuz.
Netspeed: 445 3 fatura için sabit indirimli fiyat.
Millenicom: 590 4 fatura için sabit indirimli fiyat.
Yani bunlarla uğraşmak yerine FTTH varsa gidin güzel bir tahaattütlü kampanya bulun geçin.

Ben şu ana kadar altı farklı İSS kullandım. Dördü tahammül edilemeyecek kadar kötüydü. Onları önermiyorum.

Türk Telekom
Millenicom
Türknet
Gıbırnet
Comnet

(Tekrar) Türk Telekom
Netspeed
(Tekrar) Türknet

Bunların tamamı Türk Telekom VAE altyapısı üzerinde DSL internet idi. Henüz başka altyapı göremedim. Kablonet dışında da yakın gelecekte başka altyapı görmem mümkün değil.

Yukarıdaki şirketler haricinde Vodafone'a da abonelik teşebbüsüm oldum. Ancak bana ısrarla düşük hızlı paket bağlanabileceğini söylediler. Başlamadan bitti. Netspeed'e de iki sene önce kurulum talep ettim 12 gün gelmediler. Bu yıl Türk Telekom taahhüt sonrasında şans verdim ve 40 gün sonra patladı.

Ucuz şirket çok sorun demektir. Altyapı iyiyse sorun çıkmaz diyen cahilleri de asla dinleme. Kendi veri merkezleri kötü olursa yine abonelerini süründürüyorlar.

Diğer önemli not ise ~500 lira altında sabit internet kalmayacak gibi gözüküyor. Türk Telekom'un ardından hepsi zam yapıyorlar mecburi şekilde. Ya Türknet'te kal yada Türk Telekom, Kablonet gibi şirketlerde düzgün fiyatlı taahhüt kovala.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben türknet kullanıyorum ve internet hızım 1000 Mbps. Fiyatı şahsen hiç umrumda değil çünkü interneti bulunduğum binadaki 3 kata kablosuz bir şekilde dağıttım ve fiyatı 3'e bölüyoruz. Yeni zamdan sonra aylık 250 lira alacağım 2 daireden, kendim de kalan 200 lirasını ödeyeceğim. 1000 Mbps için 200 lira, gayet uygun.

Kablosuz ağ olduğu için diğer iki kat 600-800 Mbps alıyor interneti ama standart kullanıcılar zaten.

Ben TurkNet kullanıyorum ve internet hızım 1000 Mbps. Fiyatı şahsen hiç umurumda değil çünkü interneti bulunduğum binadaki 3 kata kablosuz bir şekilde dağıttım ve fiyatı 3'e bölüyoruz. Yeni zamdan sonra aylık 250 lira alacağım 2 daireden, kendim de kalan 200 lirasını ödeyeceğim. 1000 Mbps için 200 lira, gayet uygun.

Kablosuz ağ olduğu için diğer iki kat 600-800 Mbps alıyor interneti ama standart kullanıcılar zaten.

Tanıyorsan evet yapılabilir ama bu devirde tanımadığın kişilerle ortak internet kullanılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı