High Sierra
Hectopat
Netspeed'e üye olurken Türknet mantığında davet kodu olayı var. Bu davet kodunu alarak üye olduğunuzda 6 ay indirim sunuyordu diye hatırlıyorum. Comnet'te de öde-kullan yöntemi kullanıldığından davet kodu ile belli bir günlük kadar ücretsiz kullanım hakkı sunuluyordu diye aklımda kalmış bu davet kodu - sadakat programı ile.Anladım hocam emeğinize sağlık güzel bir şekilde yardımcı oluyorsunuz çok sağolun. Tilgin modem evet. Wifi konusunda dediğiniz gibi kötü. Salonda çekmediği için xiaomi wifi router aldık hatta. Dediğiniz gibi netspeed modem veriyorsa güzel, sıkıntı yok. Tilgin baktığınızda dandik ve eski duruyor öyle mi bilmiyorum ama bundan kötü bir şey vermezler sanırım.
Ayrıca abonelik işlemleri esnasında telefondan da teyit alabilirsiniz ONT+ HGW router durumunu. Yok Tilgin ile devam edersiniz minvalinde bir açıklama da alırsanız, bildiğim kadarıyla Netspeed'de fiber kurulumlar ücretsizdi bir dönem. Hala daha öyleyse aboneliği fesih etme şansınız bulunuyor TT'de.
Fesih sonrasında sıfır abonelik + davet koduyla keyifli bir hizmet almaya başlarsınız.
Comnet'i de araştırın derim ne olur ne olmaz. Çok yüksek hız profillerine ihtiyaç duymuyorsanız Netspeed uygundur. 2 yıla yakın deneyimlemiş biri olarak tavsiye ederim.