TurkNet'ten Netspeed'e geçiş tecrübem

Ben de TürkNet'i bırakıp farklı bir ISS'e geçtim. ISS'ler arası geçişler çoğu zaman sorunsuz ve hızlı olur. İlk kez internet bağlatmak en zoru.
ISS'e bağlı bence. TT'a telefondan başvuru yaptım, ertesi güne randevu veriyorlar direkt her şeyi halledip gidiyorlar. Ben müsait olmadigim için başka güne randevu almıştım, aynı gün halloldu. Sözleşmeyi de getiriyorlar kargo ile falan uğraşmadım.
 
TT'a telefondan başvuru yaptım, ertesi güne randevu veriyorlar direkt her şeyi halledip gidiyorlar.
Türk Telekom'dan alırsanız elbette hızlı hallederler, altyapı onların. 😀 Çok defa yazdım tekrar yazayım. TürkNet'e geçiş yaparken altyapımı VDSL'e dönüştürmek istiyordum ve bu yüzden Telekom ekiplerinin gelip ufak bir işlem yapmaları gerekiyordu ama adamlar gelmek bilmedi. Birkaç hafta sonra geldiklerinde "neden bu kadar geç geliyorsunuz" demiştim ve aldığım yanıt "bizden alsaydınız daha hızlı gelirdik" oldu. Yani kasten diğer ISS kullanan müşterilere yavaş hizmet veriyorlar.
 
@HakanCT evet haklısınız ama bence TT dışında kalan ISS'lerin de kendi aralarında da geçiş süreci hızı olarak farklılık var. Forumda TurkNet'in sürecinin uzunluğuyla alakalı daha fazla şikayetler okudum mesela.
 
Referans kodunuz var mı hocam?
 
Referans kodunuz var mı hocam?
Hocam maalesef TürkNet internet fiyatlarına müthiş bir zam yaptığı için ben de Türk Telekom'a taahhüt imzaladım çünkü TürkNet zam yaptıktan sonra diğerleri de bekliyor ve zam yapıyor. Şu enflasyon döneminde taahhütsüz internetin karlı olmadığını geçte olsa anladım size de tavsiyem o olabilir bir taahhüt imzalayın ve zamları dert etmeyin TürkNet bile 249Tl yapmış.
 
Konuya bir güncelleme 2 aya yakındır kullanıyorum şu anda memnunum TurkNet'ten hiçbir farkı yok geçecek arkadaşlara tavsiye ederim. Bence tek eksiği mobil uygulaması yok. Müşteri hizmetleri ile paket değişikliği için kayıt bıraktım hemen geri döndüler ve sıkıntısız paket değişikliği yaptım.


Hocam selam bende başvuru yaptım da TurkNet'ten geçiyorum hangi belgeleri kargolamam gerekiyordu orada 3 tane var da.
 
@Cpt Price Merhaba dostum, hala koda ihtiyaç duyuyor musun?

@lammf2k Mailinize gönderilen belgelerin çıktısını alıp imzalayarak fotoğraflarını Whatsapp iletişime hattından gönderin. Belgeleri de anlaşmalı kargo firmalarıyla size verilen kodla gönderebilirsiniz. Kimlik fotokopisini sizin çektirip göndermeniz gerekiyor tabi. Davet kodu verdiniz mi kayıt olurken?
 

Geri
Yukarı