Ülkemiz neden yasaklarla boğuşuyor?

Şu devletin tarihinde alçak ve hırsız hükümetleri denetleyen tek bir kurum vardır o da Tsk'dır. Eski tsk olsaydı baştan hiç bu durumun içinde olmayacaktık referandum sayesinde kafalarına göre karar almalarını bırak fetullahçıların devlet içine sızmalarına izin verilmezdi. Daha gerisi içinde birçok ihtimal var ancak burada tartışırsak çok uzar.
Ailene karşı bir şey söylemiyorum ancak gerçek bu dostum.

Tsk'yı da fetullahcılar ve torpilli akrabaları ile doldurdular. Böyle yok ettiler cumhuriyetçi Kemalist Tsk'yı.

Bütün platformları tektek kapatacaklar önce TikTok ardından X böyle giderse ülkede bir kesim gezi olayları gibi bir şey yapabilir eğer bu dediklerim olur ve devlette engeli açmazsa

Bir uygulamanın veya oyunun içinde birkaç tane çakal çıkıyor diye uygulamayı kapatmak sence mantıklı mı? Bu durumlar için sıkı tedbirler güvenlikler alınacağına tek çözüm yasaklamak olarak kabul görüyorlar. Ha bir de görüyorum bazen bu Instagram kapatıldıktan sonra TikTok'da kapatılsın şu da kapatılsın veya kapatılması iyi oldu diyenler, bir uygulama veya oyunun iyiliğini kötülüğünü kitlesi belirlemez ve sen o uygulamadaki bir kişiyi, grubu, tayfayı sevmedin diye kapatılmamalı.

1723077900382.png

Bir türlü anlayamıyorum; Wattpad, Instagram, hatta Roblox gibi uygulamalara neden bu kadar çok yasak getiriliyor? Sonuçta bu uygulamalar ebeveyn rehberliği doğrultusunda kullanılmalı. Yani ya 18 yaşın üstünde olacaksın ya da bir ebeveynin gözetimi altında kullanacaksın. Ancak bazı aileler, çocuklarına hakaret edildiği için bu platformların kapatılmasını talep ediyor. Ayrıca, yurt dışı kısıtlamaları gibi 30 euro gibi saçma bir rakamla sınırlandırılıyoruz; zaten 15 euro kargo ücreti var, geriye ne kaldı? Sakız parası falan galiba.

Siz ne düşünüyorsunuz?
Ülkeyi tarikat, cemaat, zır cahil şeriat kafasıyla yönetmek istiyorlar da o yüzden.

Çok doğru ve yerinde bir karar alınmış👏 Roblox özellikle 5-13 yaş arası çocukların oynadığı tehlikeli ve para tuzağı bir oyun platformu hatta bu platformdan dolayı Avrupa'da ve Asya'da canına kıyan çocuklar oldu. Bizim evimizde zaten yıllardır engelli. 5-10 yaş arası çocuğu olan bu kararın ne kadar doğru olduğunu anlar…intagramdan daha tehlikeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı